Site icon Cityportal.gr

Τα γυρίσματα του «The Bricklayer» στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

”Τρέχουν” στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα γυρίσματα του κατασκοπευτικού θρίλερ «The Bricklayer». Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στα στούντιο της Millennium, στη Θέρμη, αλλά και σε όλη τη Θεσσαλονίκη και περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως η Χαλκιδική.

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ εκβιάζεται καθώς ένα περίεργο παιχνίδι ισχύος έχει ενεργοποιηθεί. Οι δολοφονίες ξένων δημοσιογράφων την τοποθετούν στο κάδρο με έναν τρόπο που κάνει την CIA να φαίνεται πως είναι η υπεύθυνη για τους θανάτους. Μια διεθνής συνομωσία είναι ενεργή και μόνο ένας κορυφαίος πράκτορας που θα κληθεί να επιστρέψει στη δράση μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του ώστε να αποκαλυφθεί η συνομωσία…

Φόντο του κατασκοπευτικού αυτού θρίλερ θα αποτελέσουν μεταξύ άλλων η Πλατεία Αριστοτέλους, η Πλατεία Εμπορίου, το Καπάνι, τα στενά και τα τείχη της Άνω Πόλης, όπως επίσης οι εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου και του Μετρό.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Noah Boyd που έχει ως κεντρικό τόπο το Βερολίνο, οπότε οι υπεύθυνοι της παραγωγής μετασκεύασαν το σενάριο, ώστε να εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Μια από τις σκηνές εκτυλίσσεται στην πλατεία Εμπορίου και συμμετέχουν 200 κομπάρσοι οι οποίοι παριστάνουν είτε τους περαστικούς είτε τους πελάτες σε καταστήματα εστίασης.

Διαβάστε επίσης

Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη 15-16/3 λόγω… Bricklayer

Exit mobile version