Το συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα

Τα Κίτρινα Ποδήλατα Live στο Block 33 | «Να σε Δω να Γελάς…»

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, έρχονται στο Block 33, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, με τη νέα μουσική τους παράσταση: «Να σε Δω να Γελάς…».

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ επιστρέφουν δυναμικά στο φυσικό τους περιβάλλον, τους συναυλιακούς χώρους για να ταξιδέψουν τη νέα μουσική τους παράστασης γενικής ανάτασης με τίτλο: «Να σε δω να γελάς…».
Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, συνεπείς και σταθερά δημιουργικοί εκπρόσωποι της ελληνικής έντεχνης ροκ σκηνής, επανέρχονται με τη γνώριμη σκηνική τους ενέργεια και συνεχίζουν ακριβώς από εκεί που οι συνθήκες των εποχών αποφάσισαν να φρενάρουν τις ζωές και την ψυχολογία μας.
Με τη νέα τους παράσταση «Να σε δω να γελάς…», ευελπιστούν να ενώσουν την παρέα σε κοινά έντονα συναισθήματα, να φωτίσουν εσωτερικές δυνάμεις, να αναθερμάνουν σκέψεις και όνειρα, κρατώντας ζωηρή τη διάθεση για χαμόγελο και αισιοδοξία.
Η δύναμη αληθινών τραγουδιών και ο δυνατός σφυγμός των μηνυμάτων τους, πρωταγωνιστούν στην ευρηματική και επικοινωνιακή παράσταση «Να σε δω να γελάς…», που πάντοτε με λόγο και αιτία, συνδυάζει τις σημαντικότερες στιγμές της 21χρονης παρέας του συγκροτήματος, με μια πλούσια αναφορά σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών απ την ξένη και την εγχώρια σκηνή.
Σε ένα τέτοιο εγχείρημα γενικής ανάτασης, δε θα μπορούσαν να λείψουν ιδιαίτερες τιμητικές αναφορές σε αγαπημένους δημιουργούς, που αν και «έφυγαν», γεννιούνται ξανά και ξανά μέσα από το έργο τους, που αντανακλά πολύτιμη ουσία και διαχρονικότητα.
Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ έχουν το… live «know-how», που μπορεί να μετατρέψει τη μουσική βραδιά της 12ης Φεβρουαρίου σε μια «κερδισμένη βραδιά», ζωντανεύοντας μαζί με αληθινούς φίλους την παράσταση «Να σε δω να γελάς…» στο πιο φιλόξενο μουσικό στέκι της Θεσσαλονίκης, το BLOCK 33
Info
Κίτρινα Ποδήλατα: Να σε δω να γελάς- live

Block 33 26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη Τηλ: 231 053 3533
Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:00
Εισιτήρια Τιμές εισιτηρίων 12€

Κίτρινα ποδήλατα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως