Εσκιμώος ετοιμάζεται να ρίξει το δόρυ του

Ταινίες σήμερα στην τηλεόραση, ΤET 10/5/23

Οι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα (Τετάρτη 10/5/23) στην τηλεόραση 9 ταινίες  έως και ξημερώματα Πέμπτης. Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρόταση για σήμερα 🎥🎥🎥

  •  Ο Νανούκ του Βορρά  Μη το χάσετε! Είναι μια σπάνια ταινία – ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε το 1922.  Για την ακρίβεια είναι το πρώτο ανθρωπολογικό ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους. Παραμένει ως σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά και καλύτερα του είδους. Όμως, στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει μεν σε πραγματικές συνθήκες, σκηνές με Εσκιμώους ως ερασιτέχνες ηθοποιούς που ακολουθούν μια σχηματική υπόθεση σε μια 16μηνη πορεία στον Βόρειο Πόλο.  Τραγική ήταν η μοίρα του πρωταγωνιστή του έργου, του Αλακαριαλάκ, που έπαιζε τον Νανούκ. Λίγους μήνες μετά το τέλος της ταινίας, ο άτυχος Εσκιμώος πέθανε από πείνα!.

Εκτός από τις δικές μας προτάσεις  (χρωματίζουμε με γαλάζιο τις ταινίες που προτείνουμε), κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες

► TV  Τετάρτη μεσημέρι – βράδυ 

► TV μετά τα μεσάνυχτα έως και Πέμπτη ξημερώματα 


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


  • ΟΛΕΣ οι ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση. Οποιαδήποτε μέρα και αν μπείτε σ αυτό το άρθρο, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Οι σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση ΚΑΙ ΘΑ δείτε τις ταινίες ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ την τρέχουσα ημέρα

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

 

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως