Ο Τομ Χανκς στην ταινία Η γέφυρα των καταστόπων (2015)
Η γέφυρα των κατασκόπων (2015)

Ταινίες σήμερα στην τηλεόραση, ΤΕΤ 17/5/23

Οι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα (Τετάρτη 17/5/23) στην τηλεόραση 6 ταινίες  έως και ξημερώματα Πέμπτης. Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρόταση για σήμερα 🎥🎥🎥

  • Μέχρι σήμερα το πρωί αυτό ήταν το πρόγραμμα με τις ταινίες που θα παίξουν στα κανάλια –  πιθανόν κάποιες να μην προβληθούν λόγω διακαναλικης των κομμάτων. Η σημερινή μας πρόταση είναι Η Γέφυρα των Κατασκόπων (2015). Η ταινία έλαβε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, στις κατηγορίες “Καλύτερη Ταινία”, “Καλύτερο Πρωτότυπο Σενάριο”, κερδίζοντας τελικά Όσκαρ στην κατηγορία “Β’ Ανδρικού Ρόλου”, το οποίο έλαβε ο Μαρκ Ράιλανς. Ο Μαρκ Ράιλανς τιμήθηκε και με βραβείο BAFTA στην ίδια κατηγορία.

Εκτός από τις δικές μας προτάσεις  (χρωματίζουμε με γαλάζιο τις ταινίες που προτείνουμε), κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες

► TV  Τετάρτη μεσημέρι – απόγευμα  

► TV μετά τα μεσάνυχτα έως και Πέμπτη ξημερώματα 


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

 

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως