Χαρακτηριστική σκηνή απο την ταινία Slumdog Millionaire (2008)
Slumdog Millionaire (2008)

Tαινίες στην τηλεόραση | Κυριακή 30/10

Οι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα  Κυριακή 30/10/22 στην τηλεόραση 17 ταινίες! Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τις ταινίες που σας προτείνουμε να μη χάσετε, τις έχουμε μέσα σε  γαλάζιο φόντο. Αυτές που θεωρούνται εξαιρετικές για το είδος τους έχουν τον χαρακτηρισμό Top ταινίες

Top ταινίες της ημέρας

  • Slumdog Millionaire (2008)
    Εξαιρετική ταινία που διαδραματίζεται στη σύγχρονη Ινδία. Έχει κερδίσει πέντε βραβεία κριτικών (Critics’ Choice Awards), τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, επτά βραβεία BAFTA και οκτώ Όσκαρ (από τα δέκα για τα οποία ήταν υποψήφια).
  • Σιδηρούς Σταυρός (1977)
    Κορυφαίο πολεμικό δράμα του Σαμ Πεκινπά. Η ταινία παρουσιάζει έναν στρατό με ηττοπάθεια. Την παρουσία κάνουν και εδώ όπως σε όλα τα έργα του Πεκινπά, το ασυνεχές μοντάζ, η ανδρική φιλιά όπως και η προδοσία και η ρεαλιστική απεικόνιση των μαχών. Κατά τον Όρσον Γουέλς η καλύτερη πολεμική ταινία μαζί με το Σταυροί στο Μέτωπο.
  • Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο (1955)
    Θρυλική Ελληνική ταινία. Το Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο έκανε πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου του 1955 και με 126.530 εισιτήρια ήρθε δεύτερη σε εισπράξεις (πρώτη ήταν η «Στέλλα» με τη Μελίνα Μερκούρη).

Εκτός από τις δικές μας προτάσεις, κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες


► Κυραική Μεσημέρι – απόγευμα 


► Κυριακή Βράδυ 


►μετά τα μεσάνυχτα – Δευτέρα ξημερώματα  


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


  • ΟΛΕΣ οι ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση. Οποιαδήποτε μέρα και αν μπείτε σ αυτό το άρθρο, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Οι σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση ΚΑΙ ΘΑ δείτε τις ταινίες ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ την τρέχουσα ημέρα

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB