Ράσελ Κρόου

Tαινίες στην τηλεόραση | Πέμπτη 13/10

Οι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα  Πέμπτη 13/10/22 στην τηλεόραση 13 ταινίες! Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τις ταινίες που σας προτείνουμε να μη χάσετε, τις έχουμε μέσα σε  γαλάζιο φόντο.

Ταινία της ημέρας 

  • Ρομπέν Των Δασών (2010) Ένας Ρομπέν διαφορετικός, ένας άριστος τοξότης, ο οποίος για να επιβιώσει θα κάνει ότι χρειαστεί, αλλά δεν θα πάψει να μάχεται για το δίκιο και κατά της διαφθοράς της εξουσίας.Στα μέσα του 12ου αιώνα αμέσως μετά το θάνατο του βασιλιά Ριχάρδου Ι, ο Ρομπέν Λονγκστράϊντ μαζί με μερικούς ακόμη συμπολεμιστές του, επιστρέφει στο Νότιγχαμ, μια πόλη βυθισμένη στη διαφθορά, λόγω του δεσποτικού της σερίφη και της αβάσταχτης φορολογίας.
    Όταν φτάνει εκεί θα τιμήσει την υπόσχεση που έδωσε στον ετοιμοθάνατο λόρδο Ρόμπεν Λόξλέϊ, να αποχαιρετήσει τον πατέρα του σερ Γουόλτερ και την σύζυγό του Μάριον.
    Με την υποστήριξη αυτών των δύο παίρνει τη θέση του σκοτωμένου άρχοντα και παλεύει να σώσει την πόλη από τη βαριά φορολογία και την αδικία σε βάρος του απλού λαού.
    Και ενώ προσπαθεί να κατακτήσει την καρδιά της Μάριον οργανώνει μια συμμορία με τους παλιούς συμπολεμιστές, για να αρχίζουν να μάχονται τη διαφθορά προκειμένου να αποδώσουν δικαιοσύνη, δίχως να φοβούνται το όποιο προσωπικό κόστος.

Εκτός από τις δικές μας προτάσεις, κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες


► Πέμπτη Μεσημέρι – απόγευμα 


► Πέμπτη Βράδυ 

►μετά τα μεσάνυχτα προς Παρασκευή ξημερώματα  


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


  • ΟΛΕΣ οι ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση. Οποιαδήποτε μέρα και αν μπείτε σ αυτό το άρθρο, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: Οι σημερινές Ταινίες στην τηλεόραση ΚΑΙ ΘΑ δείτε τις ταινίες ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ την τρέχουσα ημέρα

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB