Μαρινα Καλαμαριάς

ΤΑΙΠΕΔ: Παράταση στο διαγωνισμό για τη Μαρίνα Καλαμαριάς

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας και εκμετάλλευσης της μαρίνας Καλαμαριάς, σύμφωνα με απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος έως τις 14 Ιουλίου στις 17.00. Η αρχική ημερομηνία κατάθεσης του ενδιαφέροντος ήταν η 11η Μαΐου 2021.Η παράταση στην προθεσμία,  δόθηκε, σύμφωνα με πληρόφορίες μετά από αίτημα των υποψήφιων επενδυτών. Το επενδυτικό σχέδιο αξιοποίησης της Μαρίνα Καλαμαριάς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πέντε επενδυτών.

Διαβάστε επίσης: 11 βουλευτές Θεσσαλονίκης ζητούν να μην πουληθεί η Μαρίνα Αρετσούς

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση

Σχετικά με την πρόσκληση για την υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας και εκμετάλλευσης της μαρίνας Καλαμαριάς (Αρετσού) (η «Πρόσκληση»), το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοινώνει την απόφασή του να παρατείνει την Ημερομηνία Υποβολής που ορίζεται στην Παράγραφο 3.2 της Πρόσκλησης σχετικά με την υποβολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στις 14 Ιουλίου 2021 και έως τις 17:00 (Ελληνική ώρα, GMT +2).

Οι Ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να απευθύνουν συγκεκριμένα αιτήματα για την παροχή διευκρινίσεων, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 6.4 της Πρόσκλησης, μέχρι την 1η Ιουλίου 2021 και έως τις 17:00 (Ελληνική ώρα, GMT + 2).

Η σχετική απόφαση από το ΤΑΙΠΕΔ. ΤΑΙΠΕΔ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ

Η μαρίνα της Καλαμαριάς (Αρετσού) βρίσκεται στο νότιο μέτωπο της παράκτιας ζώνης του Δήμου Καλαμαριάς στην περιοχή «Μικρό Έμβολο» και σε απόσταση περίπου 7 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα η μαρίνα διαθέτει 242 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μέχρι 30m μήκος. Η χερσαία ζώνη της μαρίνας είναι 77.825m2.

 

Σύμβουλοι

Χρηματοοικονομικός: Kantor Management Consultants S.A.

Νομικός: LEX Partners -Δικηγορικό γραφείο Π. Σφηκάκης & Συνεργάτες

Τεχνικός: Marnet A.E., Τεχνικό Γραφείο Θ. Παπαγιάννης & Συνεργάτες, Τεχνικό Γραφείο Δ. Σαμαράς & Συνεργάτες

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως