Ταχιάος:Στοχοποιούμαι από συγκεκριμένους κύκλους. Λυπάμαι για την προβοκάτσια στον γάμο Κυριζίδη

Ταχιάος:Στοχοποιούμαι από συγκεκριμένους κύκλους. Λυπάμαι για την προβοκάτσια στον γάμο Κυριζίδη

Την δική του απάντηση εξέδωσε η παράταξη «Θεσσαλονίκη– Ταχιάος– Υπεύθυνα» του Νίκου Ταχιάου, σχολιάζοντας την ανακοίνωσης της παράταξης Κυριζίδη «Θεσσαλονίκη Θετικά», η οποία αναφερόταν στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο γάμο του Κυριζίδη.
 
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής. 
 
«Είναι προφανής η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων, όσο βλέπουν την δυναμική που αποκτά η υποψηφιότητά του, να στοχοποιηθεί το πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου. Ο ίδιος δεν πρόκειται να ενδώσει σε καμία πρόκληση.
 
Το αν «κάνει ή δεν κάνει για δήμαρχος» δεν κρίνεται από την προβοκάτσια ενός κατά σύστημα υβριστή του, αλλά μόνο από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, με τους οποίους είναι σε καθημερινή επαφή. Κατά τα λοιπά, εκφράζει την λύπη του που αυτή η προσπάθεια συνδέθηκε με την ευτυχή στιγμή ενός εξαιρετικού ανθυποψηφίου του».
 
Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη Κυριζίδη σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει τα εξής.
 
«Θυμάστε που σας λέγαμε ότι ο Νίκος Ταχιάος δεν κάνει για δήμαρχος; Ότι αν η ΝΔ γνώριζε όσα γνωρίζουμε δεν θα εμπιστευόταν ποτέ τον χαρακτήρα και την πολιτική στάση του Ταχιάου; Δυστυχώς, επαληθευόμαστε! Πήγε στο γάμο του Μάκη Κυριζίδη, δηλαδή, ενός από τους σοβαρότερους αυτοδιοικητικούς και ο πιο μελετημένος από άποψη προγράμματος για τη Θεσσαλονίκη και απρόκλητα προσέβαλε, καθύβρισε και απείλησε με χειροδικία τον καλεσμένο, φίλο και συγγενή του, ο οποίος του είχε ασκήσει κριτική».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως