Γατάκια

Ταυτοποιήθηκε 27χρονος που έβαζε το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γάτες

Αποτροπιασμό προκαλεί η συμπεριφορά ενός 27χρονου άνδρα, ο οποίος έβαζε το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γάτες στις περιοχές του Βύρωνα και της Καισαριανής.

Οι καταγγελίες των κατοίκων και οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κινητοποίησαν άμεσα τις φιλοζωικές οργανώσεις οι οποίες κατάφεραν να εντοπίσουν το προφίλ του δράστη και να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με τα φιλοζωικά σωματεία και τις οργανώσεις που ερεύνησαν το περιστατικό, ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ είναι ο Ν.Κ., 27 ετών.

Η σελίδα «Street Dogs in Volos» στο Facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μου μετέφεραν φωτογραφικό -βιντεοληπτικό υλικό και πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν τελικά στην ταυτοποίηση τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος.

Μετέφερα αυτό το υλικό σε άτομα τα οποία ήταν παρόντα στα περιστατικά φρίκης και αναγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας το άτομο το οποίο δολοφονεί γάτες.

Το όνομα τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος είναι Ν.Κ. Επιθυμώ σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι υπήρξαν άτομα τα οποία παρίσταντο στις αδιανόητης βαρβαρότητας δολοφονίες γατιών, των οποίων οι περιγραφές πραγματικά ΣΟΚΑΡΟΥΝ».

Αυτόπτης μάρτυρας είχε περιγράψει τα περιστατικά φρίκης λέγοντας: «Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά – σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει».

«Μετά τις πήρε και στις δύο περιπτώσεις, πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μία σακούλα και τις πέταξε στα σκουπίδια και μετά έφυγε», είχε καταγγείλει αυτόπτης μάρτυρας της κτηνωδίας αυτής στην τηλεόραση του Mega.


Σάββατο 29 Απριλίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως