{ Εκπαίδευση }

Τελετή Αποφοίτησης της Γ' Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Τελετή Αποφοίτησης της Γ' Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Χώρος: Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ
Διεύθυνση: οδός Δελασάλ, Πεύκα, 57010
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ


Το θέμα της εκδήλωσης ήταν οι αναμνήσεις τους από τα 12 και πλέον χρόνια που μοιράστηκαν όλοι μαζί, ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο και ολοκληρώνοντας τον κύκλο τους στην Γ' Λυκείου.

Στην πανέμορφα στολισμένη αυλή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, η Τελετή Αποφοίτησης της Γ' Λυκείου, μέσα σε ένα κλίμα χαράς, γιορτής και συγκίνησης. Οι τελειόφοιτοι, παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τη φετινή σχολική χρονιά, εξέφρασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα που τους κατέκλυζαν.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν οι αναμνήσεις τους από τα 12 και πλέον χρόνια που μοιράστηκαν όλοι μαζί, ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο και ολοκληρώνοντας τον κύκλο τους στην Γ' Λυκείου.

Οι τελειόφοιτοι απέδωσαν την κοινή μαθητική τους πορεία με ένα εξαιρετικό κείμενο στα γαλλικά, ένα συγκινητικό τραγούδι στα αγγλικά, καθώς και με τους ευχαριστήριους λόγους τους σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους.
Η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου, κ. Ι. Παπαδόπουλος, απένειμε στην τελειόφοιτο Χριστίνα Παναγοπούλου το Βραβείο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για την άριστη πορεία των έξι ετών της στο Γυμνάσιο-Λύκειο, τη συμβολή της στην ανάδειξη των ανθρωπιστικών αξιών και τις ακαδημαϊκές διακρίσεις της.

Η εκδήλωση έκλεισε με μία δεξίωση προς τιμήν των νέων αποφοίτων μας, στον αύλειο χώρο του σχολείου, όπου οι οικογένειές τους και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολεγίου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ευχάριστη, εορταστική βραδιά, στο ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον του «ΔΕΛΑΣΑΛ», κρατώντας τις κοινωνικές αποστάσεις και επικοινωνώντας με την καρδιά και το συναίσθημα!

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
1.    Στιγμιότυπο της Τελετής Αποφοίτησης της Γ' Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
2.    Στιγμιότυπο της Τελετής Αποφοίτησης της Γ' Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
3 a. O Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, απένειμε στην τελειόφοιτο το Βραβείο «ΔΕΛΑΣΑΛ».
3 b. Η Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» κα. Αλεξάνδρα Λαπουρίδου με τελειόφοιτο, σε στιγμιότυπο απονομής.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ