{ Τελευταία νέα }

Τέλος οι «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΣΚΑΙ. Η επίσημη ανακοίνωση

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Τέλος οι «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΣΚΑΙ. Η επίσημη ανακοίνωσηΟ Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ.

Με μία ανάρτηση στα social media, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του  Ράδιο Αρβύλα, ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ.
«Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση. 
Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του ΣΚΑΙ.
Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ