{ Παιδί }

Τέσσερα φαντασμαγορικά shows επί πάγου στο Miraggio Park Theatre


Κατηγορίες: Θέατρο | Παιδικές παραστάσεις

Τέσσερα φαντασμαγορικά shows επί πάγου στο Miraggio Park Theatre

Χώρος: Miraggio Thermal Spa Resort
Διεύθυνση: Κάνιστρο, Παλιούρι, 63085
Χαλκιδική
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Miraggio Thermal Spa Resort
Τιμή: από 12.00

Πότε: 03/07/2019 - 31/08/2019
Ημέρες & Ώρες
Τετάρτη: 21:00
Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 21:30

Τέσσερα φαντασμαγορικά shows επί πάγου στο Miraggio Park Theatre

Τέσσερα φαντασμαγορικά Shows επί Πάγου ήρθαν στη Χαλκιδική να μαγέψουν τις καλοκαιρινές νύχτες σας! Oι παραστάσεις «Mirragio on Ice», «Η Βασίλισσα του Χιονιού», «Η Χιονάτη» και «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», στο Mirraggio Park Theatre, με απέραντη θέα στη θάλασσα!
Ένα συναρπαστικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους που σας προσφέρει το Miraggio Thermal Spa Resort, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Miraggio on Ice | Κάθε Σάββατο έως 24 Αυγούστου, 21:30

Ένα χορευτικό γκαλά – πολύχρωμο καλειδοσκόπιο! Κορυφαίοι καλλιτέχνες, ακροβάτες, ζογκλέρ και ισορροπιστές αλληλοεπιδρούν πάνω στον πάγο σε μία παραγωγή φτιαγμένη ειδικά για το Miraggio Thermal Spa Resort. Θα σας εκπλήξουν οι σκηνογραφικές και ο φωτισμός. Θα σας συγκινήσει η μουσική που ενώνει τους ανθρώπους. Θα απολαύσετε τη χαρά της ζωής.

Η Βασίλισσα του Χιονιού στον πάγο | Κάθε Τετάρτη έως 21 Αυγούστου, 21:00
Ένα από τα ομορφότερα παραμύθια του κόσμου του Hans Christian Andersen απογειώνεται με χάρη και συγκίνηση στον πάγο. Το εξαιρετικό ταλέντο των ερμηνευτών ζωντανεύει την ιστορία φιλίας, αγάπης και γενναιότητας των πρωταγωνιστών. Θα απολαύσετε την ασύλληπτη χορογραφία και τα εκπληκτικά ακροβατικά πάνω στον πάγο από ταλαντούχους καλλιτέχνες που αλλάζουν 300 εντυπωσιακά κοστούμια κατά τη διάρκεια του έργου. Θα χαρείτε αυτό το κλασικό παραμύθι στην πιο μοντέρνα, λαμπερή και δυνατή εκδοχή του. Θα εκπλήξετε ευχάριστα τα παιδιά σας. Χιόνι και πάγος μεσ το καλοκαίρι, ποιος θα μπορούσε να το σκεφτεί;

Η Χιονάτη στον πάγο | Παρασκευές 12 & 26 Ιουλίου, 9 & 23 Αυγούστου, 21:00
Ένα καθρέφτης που μιλά, ένα δηλητηριασμένο μήλο, ο φθόνος, το τέλος, η αρχή και η δύναμη της αγάπης ζωντανεύουν μέσα από τα παράτολμα νούμερα διεθνών χορευτών του καλλιτεχνικού πατινάζ. Η παράσταση αφηγείται το αγαπημένο παραμύθι της Χιονάτης με κινήσεις που κόβουν την ανάσα, χρήση πολυμέσων και μαγευτικών εφέ. Για όσους μεγάλωσαν απολαμβάνοντας το κλασικό παραμύθι των αδελφών Grimm αυτή η συναρπαστική προσαρμογή του στον πάγο θα κάνει την καρδιά τους να χτυπήσει γρηγορότερα. Θα ανακαλύψετε νέα μυστικά. Η ενέργεια των καλλιτεχνών θα σας ξεσηκώσει. Ναι, το χιόνι και ο πάγος μέσα στο καλοκαίρι είναι το βασικό σκηνικό και σε αυτό το έργο!

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων στον πάγο | Παρασκευές 5 & 19 Ιουλίου, 2 & 16 Αυγούστου, 21:00
Παράξενες φιγούρες και μυθικά πλάσματα παίζουν σε έναν παγωμένο φανταστικό κόσμο. Οι πιο διάσημοι καλλιτέχνες τσίρκου είναι έτοιμοι να αποδράσουν από την πραγματικότητα στο ονειρεμένο σύμπαν του Lewis Carol και να σας προσκαλέσουν σε μια παράσταση που γιορτάζει την ανθρώπινη κίνηση και την ομορφιά. Θα ανακαλύψετε μέρη που δε χωράει ο νους. Θα θαυμάσετε το ταλέντο, τη δεξιοτεχνία, τη γενναιότητα της τέχνης.

Πληροφορίες
 Miraggio Thermal Spa Resort
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ