{ Τελευταία νέα }

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας  σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου στη ΘεσσαλονίκηΤέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη

Οι συγκεντρώσεις βρίσκονται στην ατζέντα της πόλης για σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου.
Ειδικότερα. 
► 12.00 μέλη του συνδέσμου ξεναγών θα συγκεντρθούν στον Λευκό Πύργο  για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο τους.
► 19.00 η αναρχική Συνέλευση Φοιτητών/τριων Quieta Movere θα πραγματοποιήσει Μικροφωνική συγκέντρωση αλληλεγγύης  στον απεργό πείνας και δίψας Α. Κυριαζή, στην Καμάρα.
► 19.30 η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ πραγματοποιεί παρέμβαση ενημέρωσης ενάντια στην καύση των απορριμμάτων, στον Λευκό Πύργο.
 20.00 μέλη του ΚΚΕ θα συγκεντρωθούν στο Άγαλμα του Βενιζέλου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τις διαδηλώσεις.
Σημείωση: Οι ανακοινώσεις για τις συγκεντρώσεις - πορείες - απεργίες στη Θεσσαλονίκη που δημοσιεύονται στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις - αφίσες - email ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ