Τετ α τετ Λιάγκα - Γερμανού: Έλυσαν τις τηλεοπτικές τους «παρεξηγήσεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετ α τετ βρέθηκαν σήμερα στο “Καλύτερα δε γίνεται” η Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Λιάγκας, καλεσμένος στην εκπομπή της.

“Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ τα παραδέχομαι και μαθαίνω από αυτά. Τα αναγνωρίζω και δεν υπάρχει πρόθεση” δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς οι δυο τους βρέθηκαν να έχουν μια ειλικρινή κουβέντα, δίνοντας ουσιαστικά αμοιβαίες “εξηγήσεις” την κριτική που ασκούν από αέρος στις εκπομπές τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε να μιλά για τα τηλεοπτικά του λάθη ξεκαθαρίζοντας παράλληλα τη θέση του αναφορικά με σχόλια για τη για τη Ναταλία Γερμανού και εκφράζοντας κατά κάποιοι τρόπο μία  … τηλεοπτική “απολογία”!

«Έχουν έρθει τα social media κι έχουν κάνει πολύ καλό αλλά και κακό. Πολλές φορές δεν κρίνουμε τους ανθρώπους βάσει της άποψής τους αλλά βάσει της άποψης άλλων ανθρώπων για αυτούς, το οποίο κάποιος μπορεί να το παρανόησε ή να το διαστρέβλωσε. Αυτός που θα ακολουθήσει κάτω από μια ανάρτηση, δεν θα κάτσει να δει τι είπες αλλά θα βρίσει επειδή το κάνει ο άλλος. Πλέον φιλτράρουμε περισσότερο πια τι θα πούμε… Το τηλεοπτικό bullying που έχω φάει εγώ, δε νομίζω να το έχει φάει άλλος στην Ελλάδα. Εγώ π.χ. δεν θέλω να εκμεταλλευτώ κάποιον άνθρωπο που μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός ή να έχει κάποια παραπάνω κιλά για να κάνω νούμερα. Απομόνωσαν κάτι κι είπαν ότι ο Γιώργος δεν θέλει να βλέπει τους χοντρούς.»

Συγκεκριμένα για τα σχόλια που έχει κάνει στο παρελθόν και αφορούσαν στο πρόσωπο της Ναταλίας Γερμανού, είπε: «Κάποτε εξέθετες περισσότερο την προσωπική σου ζωή και τα έλεγα για πλάκα. Πίστεψε με ότι όσο εξελισσόμαστε, βελτιωνόμαστε και ωριμάζουμε… Δεν φιλτράρουμε τώρα περισσότερο τον τρόπο που λέμε την άποψή μας; Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ τα παραδέχομαι και μαθαίνω από αυτά. Τα αναγνωρίζω και δεν υπάρχει πρόθεση.»

Ο παρουσιαστής απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού, ανέφερε ότι η χειρότερη στιγμή του στον τηλεοπτικό αέρα ήταν πριν από χρόνια στο δελτίο του Star, όταν κλήθηκε από τον τότε αρχισυντάκτη του Θέμη Μάλλη, λίγο μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων να επιστρέψει στο στούντιο για να βγάλει έκτακτο δελτίο με το δυστύχημα στα Τέμπη, όπου 21 μαθητές από το σχολείο στο Μακροχώρι Ημαθίας είχαν χάσει βρει τραγικό θάατο. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχει περάσει ως παρουσιαστής και ότι δεν μπορούσε καν να κρατήσει τα δάκρυά του στον αέρα.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως