Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση επισκέφτηκε  ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας

Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας

Ζητήματα που άπτονται σε προβλήματα παραβατικότητας και ασφάλειας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, και ιδιαίτερα στη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, αποτέλεσαν το επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Φώτη Δομζαρίδη.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο γραφείο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, συνοδευόμενος από τον  Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού και ΚΕΠ κ. Γιάννη Γούσιο, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα κρούσματα παραβατικότητας στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό, όπου ομάδα περιθωριακών ατόμων προβαίνει σε καταστροφές της δημοτικής περιουσίας καθώς και σε απειλές προς τους καταστηματάρχες της περιοχής.
 
“Έχοντας πλήρη κατανόηση σχετικά με το στελεχιακό προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων, ζητήσαμε να αυξηθεί η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο Δήμο μας και ιδιαιτέρως στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως στο Κορδελιό, ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών” τόνισε  ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας.
Από την πλευρά  του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Φώτης Δομζαρίδης υπογράμμισε πως θα μεριμνήσει ώστε να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην περιοχή, προκειμένου να αποτραπούν φαινόμενα παραβατικότητας και κλοπών που παρουσιάζονται στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.    
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως