Θα θέσει υποψηφιότητα ο Καλαφάτης για τις επόμενες εκλογές; Τι υποστήριξε

Θα θέσει υποψηφιότητα ο Καλαφάτης για τις επόμενες εκλογές; Τι υποστήριξε

Το αργότερο έως τον Δεκέμβριο, περίπου έναν χρόνο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης των “Εντάξει” θα ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του για το εάν θα είναι ή όχι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
 
Ο κ. Καλαφάτης, σε συνάντησή του με δημοσιογράφους σε παραλιακό καφέ της πόλης, με αφορμή τα γενέθλια του, υποστήριξε πως τις όποιες ανακοινώσεις για τον κεντρικό δήμο θα τις κάνει από τον Οκτώβριο έως τα τέλη του έτους.
 
Ερωτηθείς για φημολογούμενες κινήσεις δημοτικών του συμβούλων, σχετικά με ανακοινώσεις για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, ο κ. Καλαφάτης είπε πως «οι φιλοδοξίες όλων είναι θεμιτές. Σέβομαι τα νέα παιδιά και τα ήθελα μαζί μου στην παράταξη, με προσωπικό κόστος. Είμαι καθαρός και περιμένω τον ίδιο αμοιβαίο σεβασμό στη δική μου πρόθεση. Άλλωστε, θα ανακοινώσω σχεδόν ένα χρόνο πριν τις εκλογές, όχι δυο μήνες».
 
Για τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη ανέφερε πως έχει «μεγάλο πρόβλημα» σε αυτή τη δεύτερη θητεία, ενώ χαρακτήρισε την απόφαση του δημάρχου για τον ανασχηματισμό σε πρόσωπα και αντιδημαρχίες «κλισέ και επικοινωνιακή διαχείριση για να ξεφύγει από άλλα προβλήματα».
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ