{ Τελευταία νέα }

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: Διαδικτυακό μπούλινγκ και ροζ εκβιασμούς καταγγέλλει η οικογένειά της


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: Διαδικτυακό μπούλινγκ και ροζ εκβιασμούς καταγγέλλει η οικογένειά τηςΣήµερα Δευτέρα οι γονείς της αδικοχαμένης  φοιτήτριας θα συναντηθούν µε την εισαγγελέα που χειρίζεται την έρευνα για τον θάνατό της  στο ∆ικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
 
Πρόσφατα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος Βορείου Ελλάδος ολοκλήρωσε τη συγκέντρωση του υλικού και επέστρεψε τη δικογραφία στην Εισαγγελία που συνεχίζει την προκαταρκτική εξέταση. Ερευνάται αν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήµατα, όπως εγκληµατική οργάνωση, παράνοµη βία, και παραβάσεις του νόµου περί προσωπικών δεδοµένων.
 
«Η οικογένεια όρισε ραντεβού για να συναντηθεί µε την εισαγγελέα, τη ∆ευτέρα.
Μας έχουν στο σκοτάδι και µέχρι σήµερα υπάρχουν τόσες εισαγγελικές παραγγελίες για έρευνες οι οποίες πρέπει να καταλήξουν κάπου. Μας κουράζει ψυχολογικά αυτή η αναµονή και µας ενδιαφέρει να λάµψει η αλήθεια» ανέφερε στο «Εθνος» ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης. Με βάση καταγγελίες που έκανε η µητέρα της Λίνας σε τηλεοπτική εκποµπή, λέγοντας ότι άγνωστοι δράστες εκβίαζαν την κόρη της ότι θα δηµοσιοποιήσουν ερωτικό υλικό που διέθεταν για αυτήν ενώ την πίεζαν να κάνει πράγµατα παρά τη θέλησή της, η υπόθεση ανασύρθηκε από το αρχείο τον ∆εκέµβριο 2017.
 
Στο εδώλιο
Σύµφωνα µε τον κ. Ξυλουργίδη, την περασµένη Παρασκευή, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Γιαννιτσών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος δύο ακόµη προσώπων που παραπέµφθηκαν να δικαστούν, διά απευθείας κλήσεως, σε Τριµελές Πληµµελειοδικείο, για παραβίαση προσωπικών δεδοµένων. Στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου θα καθίσει και ένας 19χρονος, ο οποίος φέρεται ότι φωτογράφησε γυµνή την κοπέλα και διακίνησε τις φωτογραφίες της, ενώ αρχικά είχε παραπεµφθεί να δικαστεί σε Μονοµελές Πληµµελειοδικείο Ανηλίκων, αλλά τελικά οι δύο υποθέσεις συσχετίστηκαν και θα εκδικαστούν µαζί. Η εµπλοκή των δύο νέων κατηγορουµένων προέκυψε από την έρευνα και την ανάγνωση µηνυµάτων που καταδεικνύουν ότι κατείχαν τις επίδικες φωτογραφίες της κοπέλας.
 
Με πληροφορίες από το Έθνος

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___