The Christmas Circus - λίγο πριν έρθει το 2017 στη Μονή Λαζαριστών (Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 2016)

The Christmas Circus - λίγο πριν έρθει το 2017 στη Μονή Λαζαριστών (Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 2016)

Λίγο πριν φύγει το 2016 και οι ελπίδες ξαναγεννηθούν για τον καινούργιο χρόνο, το πρόγραμμα του The Christmas Circus στη γιορτινή Μονή Λαζαριστών κορυφώνεται! Με μουσική, χορό, θέατρο, παραμύθια, κατασκευές και φυσικά τσιρκοθέαμα στην υπέροχη Τσιρκοτέντα με δυο παραστάσεις κάθε μέρα και με πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Δείτε κι εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα

Πέμπτη  29/12
17:00 – 20:00 Παιδική Γωνιά
Crafting Xmas. Δημιουργική απασχόληση με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες
18:00 Τσιρκοτέντα
«Σταχτοπούτες και πεντάμορφες του κόσμου». Αφήγηση παραμυθιού με μουσική, με την Ανθή Θάνου και τον Αλέξανδρο Μακρή. Με το χρυσό κλειδί της μουσικής ανοίγουμε την πόρτα απ’ το κρυστάλλινο παλάτι. Κάθε κάμαρη κρύβει μυστικά, ομορφιές, και παραμύθια απ όλες τις γωνιές του κόσμου. Σουτ ανοίγει, σουτ αρχίζει!
19:00 Κεντρική Σκηνή
«Τραγούδια για νέους καιρούς» από τον Joey! Ο JOEY είναι ένας νέος τραγουδοποιός απ’ τη Θεσσαλονίκη που αρνείται να μεγαλώσει!  Ο ίδιος λέει πως έκανε κάποια μαθήματα στο πιάνο όταν ήταν μικρός, αλλά αργότερα αποφάσισε πως αυτό ήταν πολύ μεγάλο για να το κουβαλάει παντού κι έτσι ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του κιθάρα! Από τότε γράφει συνεχώς τραγούδια, τα οποία ντύνει με Folk & Roll χρώματα και είναι όλα βασισμένα σε αληθινές ιστορίες!
20:00 Τσιρκοτέντα
οι Circus Taradadan με πρωτότυπα κόλπα, ακροβατικά και όλη τη μαγεία του τσίρκου σε μια απολαυστική παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών!

Παρασκευή 30/12
17:00 – 20:00 Παιδική Γωνιά
Crafting Xmas. Δημιουργική απασχόληση με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες
18:00 Τσιρκοτέντα
«Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη» από τον κουκλοθίασο Νίστα. Μην περιμένετε, δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης! Εγώ το μόνο που περιμένω από τις γιορτές είναι που θα φάω το γουρούνι μου! Αυτά είπε ο κακός Κότας στα παιδιά κι αυτά του έκλεψαν το γουρούνι παραμονή πρωτοχρονιάς. Η συνέχεια στη σκηνή…
19:00 Κεντρική Σκηνή
«Ξύπνα Αϊ Βασίλη» θεατρική παράσταση από την ομάδα Αrt Mates Theater Group. Ένα διαδραστικό παραμύθι που παρουσιάζεται για πρώτη φορά! Άραγε θα καταφέρουμε να ξυπνήσουμε τον Άι Βασίλη;
19:45 Κεντρική Σκηνή
«I still have a dream» χοροθεατρική παράσταση από την ομάδα Dance & the Mind. Μια χοροθεατρική παράσταση με αναφορές σε ένα κοινό διαχρονικό όνειρο για αγάπη, ελευθερία, ειρήνη, ισότητα επηρεασμένο από μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Mahatma Gandhi, ο Martin Luther King, ο Nelson Mandela κ.ά.
20:00 Τσιρκοτέντα
Οι αγαπημένοι Dromocósmicas με το θέατρο – τσίρκο «Vagor & Bellavita», μια παράσταση με γέλιο, συγκίνηση και μπόλικη μαγεία: Η Μπελλαβίτα ζει κάτω από μία γέφυρα σε μια μεγάλη πόλη. Μοναδική της συντροφιά το ραδιόφωνο. Μια μέρα κάτι αλλάζει στη ρουτίνα της ζωής της. Ένας επισκέπτης, ο Βάγκορ, περιπλανώμενος ταξιδιώτης, έχει ανάγκη να μοιραστεί τον ίδιο χώρο μαζί της. Οι δυο τους μοιράζονται το ψωμί, τις καθημερινές δυσκολίες και ζουν την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία τους, επειδή δεν ελπίζουν τίποτα από το αύριο. Ένα μαγικό βράδυ όμως, «ονειρεύονται» κάτι που ίσως τους αλλάξει τη ζωή…

Σάββατο 31/12
12:00 Τσιρκοτέντα
«Αισώπου κόμιξ 2» από το θίασο Μικρός Βορράς. Πέντε μύθοι του Αισώπου, διδακτικοί και διαχρονικοί, διασκευασμένοι από τον Σάκη Σερέφα, ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των μικρών θεατών:  «Ο ψεύτης βοσκός»,« η γαλατού», «οι δύο τράγοι», «η αλεπού και τα σταφύλια» και μαζί τους «οι δύο φίλοι και η αρκούδα», έρχονται να συναρπάσουν παιδιά κάθε ηλικίας!
18:00 Τσιρκοτέντα
Οι αγαπημένοι Dromocósmicas με το θέατρο – τσίρκο «Vagor & Bellavita», μια παράσταση με γέλιο, συγκίνηση και μπόλικη μαγεία…

Ανακαλύψτε και το «Crafting Xmas» για μικρούς και μεγάλους από την ομάδα του ΦΙΞ in art στην Παιδική Γωνιά. Με όπλο τη φαντασία και την καλή διάθεση, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους και με ευφάνταστα σεμινάρια θα κατασκευάσουν στολίδια και όχι μόνο, επαναχρησιμοποιώντας υλικά.
Σ’ ένα περιβάλλον που δημιουργήθηκε με την εικαστική παρέμβαση του Βαγγέλη Ξόνογλου, το «Crafting Xmas» θα λειτουργήσει τις εξής ημέρες, από τις 17:00 – 20:00:
Πέμπτη 29/12 – Παρασκευή 30/12, Δευτέρα 2/1 – Παρασκευή 6/1.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως