{ Χώροι }

The Met Hotel

 

Κατηγορίες: Hotel | Πισίνες

The Met Hotel

Χώρος: The Met Hotel
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 48, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω The Met Hotel

Το The Met Hotel βρίσκεται κοντά στο νέο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το εμπορικό κέντρο One Salonica και το σιδηροδρομικό σταθμό

ΤοThe Met Hotel, ως διακεκριμένο μέλος των Design Hotels, προσφέρει στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που ταξιδεύουν είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, μια ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου μητροπολιτική εμπειρία.

Αποτελεί μια κορυφαία επιλογή φιλοξενίας, διαθέτοντας πολυτελή δωμάτια και σουίτες, gourmet εστιατόρια, προηγμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις και ένα πρότυπο κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης. 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Αρχές Μαΐου έως αρχές Οκτωβρίου (καιρού επιτρέποντος)
Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 18:00, Δευτέρα έως Παρασκευή
Ημερήσια χρέωση:
Δευτέρα έως Παρασκευή:  ευρω 20/άτομο
Σαββατοκύριακα: 28 ευρω/άτομο & 45 ευρω /2 άτομα
 

Το The Met Hotel βρίσκεται κοντά στο νέο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και σε απόσταση αναπνοής από δημοφιλείς ψυχαγωγικούς και γαστρονομικούς προορισμούς, όπως το εμπορικό κέντρο One Salonica, το οποίο διαθέτει εστιατόρια, cafés, σινεμά multiplex, παιδική χαρά και πολλές άλλες επιλογές. Σε βολική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης (2 χλμ.), τα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το σιδηροδρομικό σταθμό, το The Met Hotel αποτελεί μια καλή βάση για επαγγελματικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε αξιοθέατα και ποιοτικό shopping. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, το ιδιωτικό λεωφορείο του ξενοδοχείου για την μεταφορά σας από και προς την πλατεία Αριστοτέλους.

 

+30 2310 017 000

[email protected]


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ