Θέλεις να κάνεις καριέρα σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως;

Thessaloniki Student Meet Up 2023 | Τετάρτη 1η Νοεμβρίου

Η PwC είναι μια εκ των 4 μεγαλύτερων εταιρειών παροχής συμβουλευτικών, φορολογικών, νομικών και ελεγκτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, με δραστηριότητα σε 152 χώρες παγκοσμίως. Βασικοί πυλώνες εστίασης της δραστηριότητάς της είναι μεταξύ άλλων η Τεχνολογία, το ESG, οι Υποδομές και η Αγορά Ακινήτων, τα Data Analytics, οι Εξαγορές & Συγχωνεύσεις (M&As), η Κυβερνοασφάλεια, το Payroll/HR Outsourcing κ.α.

Στη χώρα μας, η PwC διαθέτει μία ομάδα περισσότερων από 2.000 ατόμων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και στα 3 γραφεία – δορυφόρους της εταιρείας στην Πάτρα, στα Ιωάννινα και στη Ρόδο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της PwC στην Ελλάδα, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της εταιρείας

Οι άνθρωποι στο επίκεντρο

Κινητήριο δύναμη και βάση της PwC αποτελούν οι άνθρωποί της. Πρόκειται για μια ποικιλόμορφη κοινότητα που φέρνει κοντά στελέχη με διαφορετική εμπειρία, γνώσεις, ανάγκες, ηλικία, φύλο κλπ.

Η PwC δεσμεύεται για την επένδυση στην μετεξέλιξη της εταιρικής της κουλτούρας σε ακόμα πιο ανθρωποκεντρική και ποικιλόμορφη, καθώς και στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του συνόλου των εργαζομένων στο πλαίσιο του ψηφιακού της μετασχηματισμού.

Συγκεκριμένα, η PwC υποστηρίζει τη μετάβαση στη ψηφιακή εποχή για την αγορά, αλλά και για τους ανθρώπους της. Για τον λόγο αυτό επενδύει συνεχώς σε νέες δεξιότητες και καινοτομία, αξιοποιώντας την τεχνολογία για την ανάπτυξη σύγχρονων εργαλείων, δημιουργώντας  λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και της κοινωνίας. Τα εργαλεία που δημιουργεί είναι προσαρμοσμένα στις ξεχωριστές ανάγκες και στηρίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI), σε μεθοδολογίες προηγμένων αναλύσεων (Data & Analytics) και Big Data Machine Learning (ML) φέρνοντας παράλληλα, κοντά τον ανθρώπινο παράγοντα με την τεχνολογία.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=lVj8u06Z6lQ

Κάλεσμα γνωριμίας με την εταιρεία στα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες η PwC επενδύει σταθερά στη Θεσσαλονίκη και σε αυτό ακριβώς που την κάνει να ξεχωρίζει: στο ανθρώπινο δυναμικό της. Το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση των γραφείων της στη Β.Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με νέους συνεργάτες, παρέχοντάς τους ένα βιώσιμο, καινοτόμο και συναρπαστικό περιβάλλον εργασίας που συμβαδίζει με τις σύγχρονες συνθήκες και ανάγκες για κάποιον που επιθυμεί να εξελιχθεί επαγγελματικά.

Δίνοντας προτεραιότητα στην ευελιξία και την ευεξία, προσφέρει στους ανθρώπους της τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι τον χώρο εργασίας τους, είτε πρόκειται για τα γραφεία της εταιρείας, είτε για το σπίτι τους, είτε για οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμούν, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Παράλληλα, η PwC, με στόχο την αναβάθμιση του συνόλου των παρεχόμενων υπηρεσιών και την προώθηση κουλτούρας καινοτομίας, επενδύει στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων για το σύνολο των εργαζομένων της ενώ συγχρόνως προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες σε νέους που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα της. Με αφορμή αυτό, διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου το Thessaloniki Student Meet Up 2023, μια ημέρα γνωριμίας στα γραφεία της.

Γιατί να θέλει κάποιος να κάνει καριέρα σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως;

Τέσσερις είναι οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα ήθελε να εργαστεί στην PwC Ελλάδας:

  • Γιατί αναζητά ένα σύγχρονο και συναρπαστικό περιβάλλον εργασίας. Η PwC αφουγκράζεται τις σύγχρονες τάσεις και προσαρμόζεται σε αυτές, επιδιώκοντας να προφέρει διαρκώς το καλύτερο περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους της.
  • Γιατί θέλει να εξελιχθεί επαγγελματικά – ονειρεύεσαι εργασία χωρίς σύνορα. Πέρα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που συνδυάζονται με την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων, προσφέρονται δυνατότητες μετεγκατάστασης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και ενασχόλησης με διεθνή projects.
  • Γιατί επιθυμεί ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις. Υπάρχει ένα μελετημένο πλάνο, που παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για την εξέλιξη κάθε εργαζομένου από την πρώτη κιόλας μέρα. Οι νέοι εργαζόμενοι έχουν αμέριστη συμπαράσταση και καθοδήγηση από εμπειρότερα στελέχη ενώ σαφής είναι η εμπιστοσύνη στους νεότερους συνεργάτες, αν αναλογιστεί κανείς τον χαμηλό μέσο όρος ηλικίας των managers της εταιρείας.
  • Γιατί ενδιαφέρεται για την Τεχνολογία. Καθώς τα δεδομένα της εποχής επιτάσσουν ένα νέο πλαίσιο με περισσότερους τύπους δεδομένων, ανίχνευση διευρυμένων ρίσκων και πλήρη ενσωμάτωση μη-χρηματοοικονομικών πληροφοριών, η PwC Ελλάδας επενδύει στον ανασχεδιασμό και στην ανανέωση του ελεγκτικού της έργου, μέσα από την πλήρη αξιοποίηση της τεχνολογίας. Η τεχνολογική επένδυση έρχεται να συμπληρώσει τη διαρκή εστίαση στην ποιότητα που υποστηρίζεται από την αυστηρή μεθοδολογία που ακολουθείται και την εκπαίδευση που παρέχεται σε όλα τα τμήματα και επίπεδα της εταιρείας.

Μεταξύ πολλών άλλων η εταιρεία προσφέρει

  • Ευελιξία στα ωράρια και στον χώρο εργασίας (Wherever Works)
  • Μειωμένο ωράριο τις Παρασκευές του καλοκαιριού
  • Δραστηριότητες wellbeing (σεμινάρια θετικής ψυχολογίας, online events, pilates, yoga, running, trekking, συνεδρίες με διατροφολόγο και πολλά άλλα).

Κλείσε θέση στο Thessaloniki Student Meet Up 2023 για να γνωρίσεις από κοντά τους ανθρώπους της PwC Ελλάδας

Αν είσαι  τελειόφοιτος ή νέος απόφοιτος Πανεπιστημίου, την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τους ανθρώπους της PwC Ελλάδας και να σε γνωρίσουν και αυτοί. Μπορεί να είναι το επαγγελματικό βήμα που ονειρεύεσαι, μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους ανθρώπους που αναζητά η εταιρεία.

Η συμμετοχή* για όλους είναι δωρεά

* Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, σας παρακαλούμε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας το συντομότερο δυνατόν. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν e-mail επιβεβαίωσης.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως