Θέμης Αδαμαντίδης

Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης που συνελήφθη μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του για βιαιοπραγία σε βάρος της, αποκάλυψε ότι μία άλλη πρώην σύντροφός του, θα τον στηρίξει στην υπόθεση.

Όπως είπε μιλώντας στο Star «εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος».

Αναφερόμενος στο επεισόδιο με την πρώην σύντροφό του, ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει ότι δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυση, αντιζηλία.

«Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν άρεσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος».

Για το βίντεο, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι «ο κ. Κούγιας ξέρει καλά και αυτό θα το δούμε στη δίκη».

Την ώρα της συνέντευξης στο πλευρό του ήταν μία άλλη πρώην σύντροφός του, επί 22 χρόνια. Ήταν μαζί του και στα δικαστήρια. Ήρθε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας, μόνο και μόνο για να τον στηρίξει. «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα» είπε.

Διαβάστε επίσης

Θέμης Αδαμαντίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως