{ }

Θεσσαλονίκη: 59η Διεθνή Σύσκεψη των Προέδρων του Δικτύου της ELSA

ξενοδοχείο Holiday Inn


Κατηγορίες: Συνέδρια - ημερίδες

Θεσσαλονίκη: 59η Διεθνή Σύσκεψη των Προέδρων του Δικτύου της ELSA

Χώρος: Holiday Inn Thessaloniki
Διεύθυνση: Μοναστηρίου 8, 54629
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Holiday Inn Thessaloniki
Τιμή: από 0.00

Πότε: 28/08/2019 - 30/08/2019
Ημέρες & Ώρες
Τετάρτη: 9:00
Πέμπτη: 9:00
Παρασκευή: 9:00
Σάββατο: 9:00
Κυριακή: 9:00

Η ELSA Thessaloniki από τις 28/8 μέχρι τη 1/9/2019 φιλοξενεί στην Θεσσαλονίκη περισσότερους από 50 επικεφαλής των παραρτημάτων της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων νομικών και δικηγόρων στον κόσμο.

Η ELSA Thessaloniki από τις 28/8 μέχρι τη 1/9/2019 φιλοξενεί στην Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Holiday Inn, περισσότερους από 50 επικεφαλής των παραρτημάτων της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων νομικών και δικηγόρων στον κόσμο.
Τα στελέχη αυτά θα διαβουλευθούν για τις σύγχρονες προκλήσεις γύρω από τον Οργανισμό και την νομική επιστήμη στον Δυτικό κόσμο, θα ενημερωθούν και θα σχεδιάσουν τη στρατηγική διοίκησης του Οργανισμού για τον επόμενο χρόνο.
Μέσα από workshops και trainings θα αναπτύξουν τα Soft Skills τους στην διοίκηση των ανθρωπίνων πόρων, την οικονομική διαχείριση, τον δημόσιο λόγο κλπ. Ακόμη, θα γνωρίσουν την πόλη, την ιστορία, καθώς και την οικονομική και κοινωνική ζωή της, συμμετέχοντας παράλληλα σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Στόχος είναι η διοργάνωση ενός συνεδρίου με υψηλό ακαδημαϊκό ποιόν, η φιλοξενία ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά events για την πόλη, με έντονη αλληλεπίδραση πολιτισμών από όλη την Ευρώπη, καθώς και να φέρουμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης τη διεθνή συζήτηση πανω στη συγκεκριμένη θεματική του συνεδρίου.
Λίγα λόγια για την ELSA
Η ELSA είναι ο μεγαλύτερος, μη πολιτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός Νέων Νομικών στην Ευρώπη, με πάνω από 50.000 ενεργά μέλη. Η ELSA Thessaloniki αποτελεί ένα από τα 370 παραρτήματα/σωματεία του δικτύου. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας λαμβάνουν χώρα μεταξύ άλλων μεγάλα επιμορφωτικά εθνικά και διεθνή συνέδρια.
 
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ