Θεσσαλονίκη: Άτυπη παράταση έως τις 19/1 για τις κάρτες στάθμευσης μόνιμου κατοίκου

Θεσσαλονίκη: Άτυπη παράταση έως τις 19/1 για τις κάρτες στάθμευσης μόνιμου κατοίκου

Άτυπη παράταση έως την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, δίνει ο δήμος Θεσσαλονίκης στους μόνιμους κατοίκους της Α και της  Γ  δημοτικής κοινότητας, στοκέντρο και στην Άνω πόλη αντίστοιχα,  που επιθυμούν είτε να εκδώσουν είτε να ανανεώσουν τις κάρτες στάθμευσης για το 2020.
 
Η παράταση, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  Γιώργο Αβαρλή, δόθηκε λόγω της μεγάλης προσέλευσης των πολιτών λίγο πριν εκπνεύσει η αρχική προθεσμία.
 
“Εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου τα τελευταία 24ωρα καθυστερούν οι πρωτοκολλήσεις των αιτήσεων, παρά το γεγονός ότι ως δήμος έχουμε το απαραίτητο προσωπικό και έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις εργασίας” είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ.Αβαρλής.
Σημειώνεται ότι από φέτος, η έκδοση και ανανέωση καρτών στάθμευσης μονίμου κατοίκου για το 2020 μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης www.thesi.gr, σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι ουρές και η ταλαιπωρία του κόσμου.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, αιτήσεις για την έκδοση καρτών θα γίνονται δεκτές και μετά την άτυπη παράταση, ωστόσο “θα ελλοχεύει ο κίνδυνος της κλήσης από τη δημοτική αστυνομία”.
Από την Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσουν εντατικοί έλεγχοι στις προαναφερθείσες δημοτικές κοινότητες.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως