Θεσσαλονίκη: Διανομή μασκών στους πωλητές των λαϊκών αγορών

Θεσσαλονίκη: Διανομή μασκών στους πωλητές των λαϊκών αγορών

Διανομή μασκών θα γίνει αύριο Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 στις 9 το πρωί σε όλους τους πωλητές λαϊκών αγορών, από τα μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη.
Σημείο συνάντησης έχει οριστεί η συμβολή των οδών «Μαρτίου» και «Κ. Καραμανλή» στις 09.00 π.μ..
Πρόκειται για τον τελευταίο σταθμό της πρωτοβουλίας που ανέπτυξε η ομοσπονδία, η οποία διένειμε ιατρικές μάσκες σε όλους τους πωλητές της κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά 50.000 μάσκες, που αναλογούν σε δέκα ανά πωλητή, μοιράστηκαν στους νομούς Σερρών, Ημαθίας Χαλκιδικής, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρο Παυλίδη, θα παραδώσουν στον αντιδήμαρχο καθαριότητας και ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη 1500 ιατρικές μάσκες, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των εργατών καθαριότητας.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως