{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Δόθηκε σε κυκλοφορία η Γέφυρα της Δυτικής εσωτερικής Περιφερειακής


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Δόθηκε σε κυκλοφορία η Γέφυρα της Δυτικής εσωτερικής ΠεριφερειακήςΣε κυκλοφορία δόθηκε εχθές Τετάρτη 20/11 η Γέφυρα της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.

Εχθές Τετάρτη 20.11.2019 και ώρα 14:00, αποδόθηκε πλήρως στην κυκλοφορία η Γέφυρα της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, άνωθεν της οδού Λαγκαδά.
 
Το έργο συμβάλλει στην ανεμπόδιστη διερχόμενη κυκλοφορία της ΔΕΣΠΕΡ και στην αποσυμφόρηση της Βόρειας εισόδου της Θεσσαλονίκης.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται και η απόδοση στην κυκλοφορία του Ανισόπεδου Κόμβου Μακρυγιάννη, ώστε να ολοκληρωθεί η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων που κινούνται στις δύο κατευθύνσεις της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.
Εκ μέρους της "Εγνατία Οδός Α.Ε." εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των εργασιών και ιδιαίτερα στην Τροχαία Θεσσαλονίκης που ήταν παρούσα σε όλη τη διαδικασία διευθέτησης των μέτρων κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κινηθούν στη Δυτική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης να επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή στα νέα κυκλοφοριακά δεδομένα της περιοχής.
 
 
 
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ