Θεσσαλονίκη: έξτρα τετραήμερο προσφορών με «έκρηξη τιμών» το Σάββατο

Θεσσαλονίκη: έξτρα τετραήμερο προσφορών με «έκρηξη τιμών» το Σάββατο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης με την οποία ενημερώνει για τη διενέργεια έξτρα τετραήμερου προσφορών και ανοικτά καταστήματα έως τις 8 το βράδυ το Σάββατο 14 Μαΐου, με «έκρηξη τιμών» τη τελευταιά μέρα.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το χρονικό διάστημα της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου της άνοιξης, η οποία λήγει, Τρίτη 10 Μαΐου, ήταν ελλειμματικό φέτος λόγω των αργιών του Πάσχα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να τονώσει την εμπορική κίνηση στα μαγαζιά, εξαγγέλλει τετραήμερο ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ από την Τετάρτη 11 Μαΐου, με αποκορύφωση το Σάββατο 14 Μάιου 2016, με ΕΚΡΗΞΗ ΤΙΜΩΝ.

Οι συνάδελφοι οι  οποίοι θέλουν να συνεχίσουν τις εκπτώσεις με ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι: Σύμφωνα με το νόμο  κατά τη διενέργεια προσφορών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης, σε εμφανή σημεία του καταστήματα και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το 50% του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει οπωσδήποτε  να αντικαταστήσετε τη λέξη ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ με τη λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ».

 
Καλούμε τα μέλη μας να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοικτά έως τις 8 το βράδυ, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, κάνοντας ΕΚΡΗΞΗ ΤΙΜΩΝ εκείνη τη μέρα. 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως