Θεσσαλονίκη: Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος HELEXPO SALES

Θεσσαλονίκη: Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος HELEXPO SALES

Από 6 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έφτασε στην 84η διοργάνωσή της, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, και η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας είναι, όπως κάθε χρόνο, αναμενόμενη τη συγκεκριμένη περίοδο.
Οι “HELEXPO SALES” οι οποίες ισχύουν κάθε χρόνο το διάστημα της ΔΕΘ, αποτελούν ιδιαίτερη ευκαιρία για τα καταστήματα της πόλης μας, να αυξήσουν τις πωλήσεις και τον τζίρο τους αυτές τις μέρες.
Φέτος οι “HELEXPO SALES” θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ισχύουν για τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διενεργήσουν εκπτώσεις και να αυξήσουν τον τζίρο τους αυτές τις μέρες.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να  συμμετέχουν στις “HELEXPO SALES”, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις στους καταναλωτές.
Kατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία, φέτος, τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς μας, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της. 
Το ωράριο των ανοιχτών καταστημάτων για την Κυριακή  θα είναι 11.00 με 18.00 ενώ στις 20.00 κλείνουν τα πολυκαταστήματα.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως