Θεσσαλονίκη ένταση στο 8ο γυμνάσιο με γυναίκα που αρνήθηκε να συμμετέχει στην εφορευτική επιτροπή

Θεσσαλονίκη ένταση στο 8ο γυμνάσιο με γυναίκα που αρνήθηκε να συμμετέχει στην εφορευτική επιτροπή

Μια μικρή ένταση επικράτησε σήμερα, το πρωί στο 8ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην Ανάληψη. Μια γυναίκα που προσήλθε στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει, όταν ενημερώθηκε πως έπρεπε να παρμείνει για να συμμετέχει στην  εφορευτική επιτροπή, αντέδρασε αρνούμενη να υπακούσει.
Συγκεκριμένα η γυναίκα είχε οριστεί από μέρες ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής αλλά δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε. Αυτό δεν την εμπόδισε όμως να προσέλθει κάποια στιγμή επικαλούμενη το δικαίωμα της να ψηφίσει.
Η δικαστική αντιπρόσωπος που προΐσταται στη συγκεκριμένη εφορευτική επιτροπή που σημειωτέον δεν εμφανίστηκε κανένα μέλος, όταν έφθασε η γυναίκα, της ζήτησε να παραμείναι και να κάνει το χρέος της. Αυτή αρνήθηκε δημιουργήθηκε μια μικροένταση με τον σύζυγο της γυναίκας η οποία και δήλωσε ότι αισθάνεται ζάλη και κάλεσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το οποίο και τη μετέφερε τη γυναίκα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, μαζί με τον άνδρα της
 
Η δικαστική αντιπρόσωπος πρόκειται να καταθέσει μήνυση.Περιπολικό της αστυνομίας μετέβη στο Ιπποκράτειο, προκειμένου να πάρει κατάθεση για το συμβάν από την γυναίκα. 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως