Θεσσαλονίκη: Έντονη η δυσοσμία στη Σίνδο. Η ανακοίνωση του Δήμου Δέλτα

Θεσσαλονίκη: Έντονη η δυσοσμία στη Σίνδο. Η ανακοίνωση του Δήμου Δέλτα

Σχετικά με τη δυσοσμία που κατακλύζει τις τελευταίες μέρες την ευρύτερη περιοχή της Σίνδου, ο Δήμος Δέλτα εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε σχετικά τους κατοίκους, επαγγελματίες και εργαζόμενους της περιοχής. Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί οι εστίες από όπου προέρχεται η δυσοσμία, ωστόσο αναμένονται τα επίσημα στοιχεία ώστε να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημου Δέλτα.
Σχετικά με τη δυσοσμία που κατακλύζει τις τελευταίες μέρες την ευρύτερη περιοχή της Σίνδου, ενημερώνουμε τους κατοίκους, επαγγελματίες και εργαζόμενους της περιοχής τα παρακάτω:
– Έχουμε εδώ και δυο μέρες απευθυνθεί στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα της πολιτείας, να προβούν στους δέοντες ελέγχους.
– Έχουν,  εντοπιστεί οι εστίες από όπου προέρχεται η δυσοσμία, αλλά αναμένουμε τα επίσημα στοιχεία και τις καταγραφές των αρμόδιων ελεγκτικών οργάνων ώστε να προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες
– Όλοι βιώνουμε το ίδιο έντονα την ίδια δυσοσμία μιας και η έδρα του δήμου Δέλτα είναι στη Σίνδο. Η προβολή του προβλήματος και  η εξαγωγή συμπερασμάτων  μέσω  facebook για τις ενέργειες του Δήμου είναι χρήσιμο και ωφέλιμο να γίνεται μετά την επικοινωνία με με τη Διοίκηση .  Άλλωστε η  πόρτα του Δημαρχείου είναι ανοιχτή για όλους  τους πολίτες τόσο για την επίλυση προβλημάτων όσο και για την παροχή πληροφοριών.
 
– Η αρμοδιότητα του ελέγχου περιβαλλοντικών θεμάτων ανήκει σε άλλους θεσμούς.
 
 – Βασική αντίληψη μας είναι η συνεργασία με όλους τους θεσμούς και τους ανθρώπους καλής διάθεσης, για να πετύχουμε τον κοινό στόχο της καλύτερης ποιότητας ζωής δημοτών, κατοίκων, εργαζομένων.
 
– Όπως έχουμε εμπράκτως αποδείξει, στα θέματα υποβάθμισης του περιβάλλοντος αντιδρούμε άμεσα, με ταχύτητα, δυναμισμό και από κοινού με την τοπική κοινωνία, γιατί όλοι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως