{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφουν με πλοίο μέσω Αγκόνας οι μαθητές του 5ου Λυκείου Καλαμαριάς


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφουν με πλοίο μέσω Αγκόνας οι μαθητές του 5ου Λυκείου ΚαλαμαριάςΕπιστρέφουν τελικά σήμερα με πλοίο μέσω Αγκόνας οι μαθητές του 5ου Λυκείου Καλαμαριάς

Στην Ιταλία πολλά σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας για εκπαιδευτικές εκδρομές. Ανάμεσά τους και οι μαθητές της Γ Λυκείου του 5ου Λύκειυ Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, μετά από συνεννόηση με το πρακτορείο που οργάνωσε την εκδρομή αποφασίστηκε να επιστρέψουν οι μαθητές με πλοίο από το λιμάνι της Ανκόνα, σήμερα το απόγευμα, με προορισμό την Ηγουμενίτσα. Σημειώνεται ότι οι μαθητές 5ου ΓΕΛ Καλαμαριάς που βρίσκονται σε σχολική εκδρομή στην Ιταλία, ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψουν αύριο αεροπορικώς από τη Ρώμη. Ωστόσο, λόγω αυριανής στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στα αεροδρόμια της Ιταλίας, η επιστροφή τους θα αναβαλλόταν.

Η Υπουργός Παιδείας δήλωσε  μάλιστα ότι οι μαθητές θα επιστρέψουν κανονικότατα στις δραστηριότητες τους. Είπε συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Οι μαθητές, οι οποίοι είναι ήδη σε διαδικασία επιστροφής στη χώρα μας, θα επιστρέψουν κανονικότατα στις δραστηριότητές τους».

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ