{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της πόλης για την αποφυγή συνωστισμού


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της πόλης για την αποφυγή συνωστισμούΕπιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ γύρω από τον Ναό της του Θεού Σοφίας για αποφυγή συνωστισμού.

Αστυνομικοί έσπευσαν στην οδό Μακένζυ Κινγ έξω από τον Ναό της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης περί τις 02.00 τα ξημερώματα και ζήτησαν από τους συγκεντρωμένους, νεαρούς στην πλειοψηφία,  να απομακρυνθούν από το σημείο. 
«Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο», ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα που μετέδωσε από ηχεία περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν, χωρίς να προκληθεί ένταση.
 
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ ήρθε ως συνέχεια της επίσκεψης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην πόλη, κατά την οποία προανήγγειλε εντατικοποίηση των ελέγχων για τους συνωστισμούς. «Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία, σε κάθε περιοχή, σε κάθε αγορά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και σε συνεργασία με τους πολίτες αυτό τον μεγάλο, επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί εδώ και λίγους μήνες στη ζωή μας».
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ