{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη : Γονείς καταγγέλουν ότι το τρίχρονο αγοράκι τους παρέλυσε μετά από εμβόλιο ανεμοβλογιάς


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη : Γονείς καταγγέλουν ότι το τρίχρονο αγοράκι τους παρέλυσε μετά από εμβόλιο ανεμοβλογιάς''Τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου μας βγάλανε τρελούς''...

Η μητέρα του τρίχρονου Χρήστου μίλησε στο star για την περιπέτεια που βιώνει μαζί με τον σύζυγό της, σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης, μετά τις απανωτές και λανθασμένες, όπως καταγγέλλει, διαγνώσεις των γιατρών.
«Κάναμε το επαναληπτικό εμβόλιο ανεμοβλογιάς, στο πρώτο δεν είχαμε καν ένα σύμπτωμα, στο δεύτερο, όμως, κάτι δεν πήγε καλά. Το παιδί έχασε την κινητικότητά του και μονίμως νύσταζε, ώσπου μία μέρα μας τηλεφώνησαν από το σχολείο του και μας είπαν να πάμε να το πάρουμε διότι κοιμάται στο θρανίο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
 
»Το πήραμε και το πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου μας βγάλανε τρελούς. Αναγκαστήκαμε να τον πάμε σε ιδιωτική κλινική όπου και διέγνωσαν ότι έχει σκωληκοειδίτιδα και κάναμε εγχείρηση», είπε η μητέρα του τρίχρονου.
Το παιδί όχι μόνο δεν συνήλθε, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας.
«Εσωσαν το παιδί μου εκεί, μας έδωσαν φάρμακα, το έσωσαν το παιδί», δήλωσε ο πατέρας του μικρού Χρήστου.
Πως ξεκίνησε η περιπέτεια του μικρού Χρήστου
Η περιπέτεια του μικρού Χρήστου ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου 2019. Οι γονείς του κινήθηκαν αστραπιαία αντιλαμβανόμενοι ότι το παιδί τους, όχι μόνο δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του, αλλά σταμάτησε και να μιλάει.
 
Μετά από πολλές επισκέψεις σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα, το παιδί μπήκε στην εντατική μονάδα για δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και σήμερα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να αρχίσει πάλι να μιλάει και να κινεί σωστά τα χέρια του.
Πάντως, σύμφωνα με τους παιδίατρους, οι παρενέργειες στα εμβόλια είναι σπάνιες και αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά.
 
Οι γονείς πρόκειται να κινηθούν νομικά, ενώ έχουν απευθυνθεί σε σύνδεσμο που ασχολείται με ιατρικά λάθη.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ