{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Γυρνά σελίδα το καφέ – μπαρ «Αχίλλειον» 57 χρόνια μετά...


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Γυρνά σελίδα το καφέ – μπαρ «Αχίλλειον» 57 χρόνια μετά...Το καφέ μπαρ Αχίλλειον στην παραλία της Θεσσαλονίκης, γυρίζει σελίδα, πηγαίνει παρακάτω...

To καφέ – μπαρ «Αχίλλειον», ένα κατάστημα ''ορόσημο'' της πόλης διαχρονικά, συνυφασμένο με την παραλία της Θεσσαλονίκης και τις ''must'' εξόδους εδώ και 57 χρόνια, αλλάζει σελίδα.
Η ιστορία του ξεκινά από το 1963, με ιδιοκτήτες τον Στέφανο Εμμανουήλ και τον Λάσκαρη Αντωνιάδη. Μάλιστα, το όνομά του, το οφείλει στο γαμήλιο ταξίδι του ενός από τους ιδιοκτήτες, στην Κέρκυρα.  Από τη δεκαετία του 1990, δεν υπάρχει κάτοικος που να μην έχει επισκεφθεί το “Αχίλλειον”, αφού αποτέλεσε και συνεχίζει ν αποτελεί κομβικό σημείο στη διασκέδαση της πόλης μας, παραμένοντας το «δεύτερο σπίτι» των Θεσσαλονικέων για παραπάνω από 5 δεκαετίες.
Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του «Αχίλλειον» στην σελίδα του Facebook του καταστήματος: «Πριν 57 χρόνια ξεκίνησε ένα μαγευτικό ταξίδι...Γράψαμε μαζί μια γλυκιά ιστορία με κέφι, χαμόγελο και ήθος. Πολλές εικόνες, σκέψεις, στιγμές που παραμένουν ανεξίτηλες στο μυαλό και στην καρδιά μας.
Σήμερα το Αχίλλειον εξελίσσεται, γυρίζει σελίδα, πηγαίνει παρακάτω...
Σας ευχαριστούμε για όλες αυτές τις στιγμές, για την στήριξη και την παρέα σας όλα αυτά τα χρόνια.
Η σελίδα αλλάζει και τα καλύτερα έρχονται...
Stay tuned». 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ