{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη λαθροδιακινητών στην Εγνατία Οδό. 2 συλλήψεις για παράνομη μεταφορά 11 αλλοδαπών


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη λαθροδιακινητών στην Εγνατία Οδό. 2 συλλήψεις για παράνομη μεταφορά 11 αλλοδαπώνΣυνελήφθησαν 2 άτομα για παράνομη μεταφορά 11 αλλοδαπών με επιβατικό όχημα

 
Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, οδήγησε στις συλλήψεις δύο (2) ατόμων που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.
 
Πρόκειται για αλλοδαπούς σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, απείθεια και αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
 
Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες (08-07-2020), στην Εγνατία Οδό, ύψος διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί των παραπάνω Υπηρεσιών ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό και συνοδηγό τους παραπάνω, προκειμένου να το ελέγξουν. Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν έντεκα (11) αλλοδαποί (3 εξ αυτών στο χώρο των αποσκευών) οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
 
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ