Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απειλές σε ελεγκτή του ΟΑΣΘ στη γραμμή 55

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απειλές σε ελεγκτή του ΟΑΣΘ στη γραμμή 55

Ενα δυσάρεστο περιστατικό βίας σημειώθηκε εχθές το απόγευμα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 55 η οποία διέρχεται από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά το οποίο λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  Think Simple.gr, εχθές το απόγευμα σε έλεγχο ρουτίνας  ελεγκτή με συνοδεία security, αλλοδαπός επιβάτης στράφηκε κατά του ελεγκτή, με απειλές αλλά και άσχημες  χειρονομίες προς τον ίδιο αλλά και τους υπαλλήλους ασφαλείας που τον συνόδευαν.
Παρενέβη η αστυνομία την οποία  κάλεσαν στο σημείο και ο επιθετικός επιβάτης αποβιβάστηκε και το δρομολόγιο συνεχίστηκε.
Αναλυτικά η καταγγελία των εργαζομένων:
«Άλλο ένα περιστατικό βίας συνέβη εχθές απόγευμα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 55, κατά των υπάλληλων έλεγχου κομίστρου.  Η συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή διέρχεται από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά το οποίο σήμερα λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας μεταναστών. Ποιο συγκεκριμένα εχθές το απόγευμα σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν ελεγκτής με συνοδεία security, δέχθηκαν απειλές από έναν μετανάστη ο οποίος μάλιστα έκανε συνεχώς απειλητικές χειρονομίες προς τους υπαλλήλους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να αποβιβάσουν τον επιθετικό επιβάτη για να συνεχιστεί με ασφάλειά το δρομολόγιο. Η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί πλέον κατά 99% μόνο μετανάστες, μιας και σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών τα περιστατικά βίας είναι αρκετά συχνά, κάτι που τους αποτρέπει να την χρησιμοποιούν αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης».
 
 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως