{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Νέο ηχητικό μήνυμα της αστυνομίας για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Μέσω περιπολικών θα ακούγεται το μήνυμα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Θεσσαλονίκη: Νέο ηχητικό μήνυμα της αστυνομίας για τον κορωνοϊό (βίντεο)Από το πρωί (Σάββατο 24/10) ένα νέο ηχητικό μήνυμα θα ακούγεται από τα περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Από το πρωί (Σάββατο 24/10) ένα νέο ηχητικό μήνυμα  θα ακούγεται  από τα περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς η ένταξη της πόλης στο επίπεδο 3 του χάρτη της Υγειονομικής Ασφάλειας, επέβαλε την αναπροσαρμογή των δράσεων της αστυνομίας, η οποία θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους με στόχο την καταπολέμηση της πανδημίας. Το ηχητικό μήνυμα θα καλεί τους πολίτες να  τηρούν πιστά τα μέτρα προστασίας που έχουν ήδη αναγγελθεί από τους επίσημους υγειονομικούς φορείς. Ιδιαίτερη έμφαση θα δωθεί στους χώρους όπου θα παρατηρείται συγχρωτισμός.

Διαβάστε εδώ ποια είναι τα νέα μέτρα που ισχύουν στη Θεσσαλονίκη από Σάββατο στις 6:00 το πρωί
 
Το συγκεκριμένο μήνυμα δεν αφορά μονάχα την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και όσες περιοχές της Ελλάδας κατατάσσονται στον χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας στις περιοχές Αυξημένης Επιτήρησης- Επίπεδο 3 και Αυξημένου Κινδύνου- Επίπεδο 4.
 
Το ηχογραφημένο μήνυμα μεταδίδεται σε τρεις γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και αραβικά.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ