{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε την κόρη του με τον εκλεκτό της καρδιάς της


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Ο Βασίλης Καρράς πάντρεψε την κόρη του με τον εκλεκτό της καρδιάς τηςΟ αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς που έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, την παρέδωσε στον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς που έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, την παρέδωσε στον εκλεκτό της καρδιάς της.
Η Ειρήνη και ο αγαπημένος της  Λάμπρος Αντράλας σχεδίαζαν  εδώ και καιρό να ανέβουν  τα σκαλιά της εκκλησίας και τελικά η στιγμή ήρθε μόλις χθες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η Ειρήνη γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Λαμπρό Αντράλα πριν από τρία χρόνια και πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να παντρευτεί.
Ο γάμος είχε ρομαντικό ύφος, όπως ακριβώς και το κατάλευκο νυφικό της όμορφης Ειρήνης. Το νυφικό της μάλιστα σχεδίασε το ατελιέ Denis Elefteriou. Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι της Γεωργικής Σχολής παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών ενώ αμέσως ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε κτήμα της περιοχής. Εκεί μάλιστα ο Βασίλης Καρράς πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στην κόρη του και τον σύζυγό της!

 

Πηγή tlife.gr

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ