{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία και πάλι το πολυώροφο πάρκινγκ στα Δικαστήρια - οι νέες τιμές


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία και πάλι το πολυώροφο πάρκινγκ στα Δικαστήρια - οι νέες τιμέςΤο πάρκινγκ έκλεισε αιφνιδιαστικά μετά από έξωση λόγω των υπέρογκων οφειλών του ιδιώτη και επαναλειτουργεί από την ΕΤΑΔ με νέες τιμές και ωράριο

Σε λειτουργία τέθηκε ξανά το πολυώροφο πάρκινγκ  που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Ναυμαχίας Λήμνου, στη περιοχή των Διακαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Ο σταθμός αυτοκινήτων «Μακεδονία» στις 13 Φεβρουαρίου είχε κλείσει απροειδοποίητα για τους οδηγούς των αυτοκινήτων που στάθμευαν εκεί, λόγω χρεών του μισθωτή στην ΕΤΑΔ που έχει την κυριότητα του ακινήτου. Το πάρκινγκ  έκλεισε αιφνιδιαστικά μετά από έξωση λόγω των υπέρογκων οφειλών του ιδιώτη.
 
Ο χώρος επαναλειτουργεί από την ΕΤΑΔ προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω αναστάτωση και  μέχρι να προκηρυχθεί και να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την ανάθεσή του σε ιδιώτη. Το δυσάρεστο όμως νέο είναι πως δεν ισχύουν οι συμφωνίες που είχαν γίνει με τον ιδιώτη και πλέον υπάρχει νέος τιμοκατάλογος. Κατά συνέπεια όσοι είχαν προπληρώσει μένουν ξεκρέμαστοι.

Ωραριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00 -23:00
Σάββατο 8:00 -16:00
Κυριακή / Αργίες: κλειστά

Νέες τιμές
1η ώρα 2 ευρώ
2η ώρα 2 ευρώ
3η ώρα 1 ευρώ
4η ώρα 1 ευρώ
5η ώρα 1 ευρώ
6η ώρα 1 ευρώ
7η ώρα 1 ευρώ
8η ώρα 1 ευρώ
Ανώτατατη ημερήσια χρέωση με διανυκτέρευση 10 ευρώ

Τιμοκατάλογος μακράς διαρκείας
7ημερη 40 ευρώ
15ημερ 79 ευρώ
1 μήνας 100 ευρώ
3 μήνες 250 ευρώ
6 μήνες 480 ευρώ
12 μήνες 800 ευρώ
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ