{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Σε οικονομική απόγνωση οι καταστηματάρχες των εποχικών ειδών (βίντεο)

Η παραδοσιακή αυξημένη κίνηση αυτής της περιόδου παρουσιάζει μεγάλη ύφεση


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Θεσσαλονίκη: Σε οικονομική απόγνωση οι καταστηματάρχες των εποχικών ειδών (βίντεο)Οικονομική απόγνωση δηλώνουν οι καταστηματάρχες με εποχικά είδη και είδη ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στην Θεσσαλονίκη, λόγω του δεύτερου lockdown.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι καταστηματάρχες εποχιακών ειδών και ειδών ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στην Θεσσαλονίκη, δηλώνουν πως βρίσκονται σε οικονομική απόγνωση.

Οι εν λόγω επιχειρηματίες έχουν κλειστά τα μαγαζιά τους, λόγω των περιοριστικών μέτρων του lockdown, με αποτέλεσμα να μην γίνονται πωλήσεις λιανικής παρά μόνο χονδρικής μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου. Έτσι η πολυπόθητη περίοδος των Χριστουγέννων, η οποία αποτελεί οικονομική ανάσα για τα καταστήματα που πωλούν χριστουγεννιάτικα είδη, στολίδια, λαμπάκια κτλ δεν φαίνεται να παρέχει στους εμπόρους αυξημένη κίνηση.
 
Η ίδια εικόνα παρατηρείται και στις  επιχειρήσεις που πωλούν οικοδομικά υλικά, όπου η παραδοσιακή αυξημένη κίνηση λόγω της έναρξης της εορταστικής περιόδου, χαρακτηρίζεται από μείωση στις πωλήσεις αναλογικά με τα περσινά επίπεδα.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ