{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία δύο Πακιστανών που συνελήφθησαν για βιασμό ανήλικου παιδιού


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία δύο Πακιστανών που συνελήφθησαν για βιασμό ανήλικου παιδιούΣτη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία των δύο Πακιστανών που συνελήφθησαν για βιασμό ανήλικου.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το όνομα, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 24 και 28 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου (σχετ. το από 08-11-2019 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον μεν 24χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της παραγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου, κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου κατ εξακολούθηση, αρπαγής από κοινού, εκβίασης από κοινού και βιασμού, για τον δε 28χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής από κοινού, της εκβίασης από κοινού και της άμεσης συνέργειας σε βιασμό.
Πρόκειται για τους:
(επ) HEDAR (ον) MUHAMMAD ARSLAN του MUHAMMAD ANWAR και της NASEEM BIBI, γεν. 01-01-1995, στο Πακιστάν.
(επ) WAHAB (ον) ABDUL του SATTAR ABDUL και της MTEEN BIBI, γεν 01-01-1991, στο Πακιστάν.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388458. 
Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ