{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη Take Away, με πλήθος κόσμου, κλειστούς δρόμους και παρατράγουδα


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Θεσσαλονίκη Take Away, με πλήθος κόσμου, κλειστούς δρόμους και παρατράγουδαΠροξένου Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος για να πιει το ποτό του με αποτέλεσμα σχεδόν να κλείσει ο δρόμος

Χθες βράδυ Παρασκευής στη συμβολή των οδών Προξένου Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος για να πιει το ποτό του σε καταστήματα που σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες είναι υποχρεωμένα να λειτουργούν ως Take Away.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  thestival.gr ενώ υπήρχε κοσμοσυρροή στην οδό Καρόλου Ντηλ που έκανε σχεδόν αδύνατη τη διέλευση των ΙΧ, δύο άντρες προσπάθησαν να περάσουν με ένα κάμπριο αυτοκίνητό από το σημείο.
 
Κάποιες κουβέντες φαίνεται που ανταλλάχθηκαν άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα κάποιος μέσα στο πλήθος να επιτεθεί στους δύο άντρες με μπουνιές. Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ο θερμόαιμος άντρας απομακρύνθηκε και ο οδηγός με τον συνοδηγό του ΙΧ έφυγαν από το σημείο λίγο πριν φτάσει στον χώρο ισχυρή αστυνομική δύναμη.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ