{ Εκδηλώσεις }

Θεσσαλονίκη: Το Θεαγένειο φωταγωγείται ροζ από το «Άλμα Ζωής»

στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Θεσσαλονίκη: Το Θεαγένειο φωταγωγείται ροζ από το «Άλμα Ζωής»
Δωρεάν

Χώρος: Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ
Διεύθυνση: Αλ. Συμεωνίδη 2, 54007
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ
Τιμή: από 0.00

Πότε: 25/10/2020
Ώρα έναρξης: 19:00

Το Θεαγένειο θα φωταγωγηθεί την Κυριακή στις 25 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ.

Στα πλαίσια της Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού, το Α.Ν.Θ. Θεαγένειο σε συνεργασία με το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης θα φωταγωγήσουν το νοσοκομείο σε χρώμα ροζ. Η ενέργεια αυτή έχει σκοπό να φωτίσει τη σημασία του προληπτικού ελέγχου αναφορικά με τον καρκίνο, την στήριξη στις γυναίκες με καρκίνο μαστού καθώς και την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας στους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Η φωταγώγηση του  ΑΝΘ Θεαγενείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 25 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. και είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας GP PHARMA προς το Α.Ν.Θ. Θεαγένειο.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού
Από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης»
και το Α.Ν.Θ. Θεαγένειο

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Nομού Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008, από γυναίκες που βίωσαν τον καρκίνο του μαστού, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστου "Άλμα Ζωής" σε συνεργασία με μια ομάδα γυναικών από τη Θεσσαλονίκη.
Σκοπός του Πανελλήνιου Συλλόγου ήταν να συνεχιστεί το έργο του και στη Θεσσαλονίκη με στόχο να δοθεί και σε άλλες γυναίκες τη βοήθεια που χρειάζονται, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ