{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Video μέσα από τις σήραγγες του μετρό δίνει ο Νίκος Ταχιάος


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Video μέσα από τις σήραγγες του μετρό δίνει ο Νίκος ΤαχιάοςΗ εικόνα μηδενισμού ενός μεγάλου έργου, πρέπει να ανατραπεί.

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εικόνες από την κατάσταση που βρίσκονται  αυτή τη στιγμή οι  σήραγγες του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Τόνισε ότι πρέπει να ανατραπεί η «εικόνα μηδενισμού ενός μεγάλου έργου», αν και  «απέχουμε πολύ από την ώρα που θα μπορέσουν να ξεκινήσουν οι όποιες δοκιμές και ακόμη περισσότερο από τον Απρίλιο του 2023, οπότε και δεσμευτήκαμε να το παραδώσουμε οριστικά στην εταιρία που θα αναλάβει την λειτουργία του». 
 
Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Ταχιάου:
Είναι απολύτως δικαιολογημένη η σύγχυση που υπάρχει για την πορεία του έργου του μετρό της Θεσσαλονίκης.
Ακόμη κι αν απέχουμε πολύ από την ώρα που θα μπορέσουν να ξεκινήσουν οι όποιες δοκιμές και ακόμη περισσότερο από τον Απρίλιο του 2023, οπότε και δεσμευτήκαμε να το παραδώσουμε οριστικά στην εταιρία που θα αναλάβει την λειτουργία του και τους Θεσσαλονικείς, η εικόνα μηδενισμού ενός μεγάλου έργου πρέπει να ανατραπεί.
«Ανεβάζω» τρία βίντεο από περιπλάνηση στη μία από τις δύο σήραγγες του μετρό από το crossover του πανεπιστημίου μπροστά στην βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ. μέχρι τον σταθμό «Ευκλείδης»
Η μετακίνηση στην άλλη σήραγγα ήταν αδύνατη, καθώς γινόταν σε πλήρη ανάπτυξη εργασίες σκυροδέτησης της σιδηροδρομικής επιδομής. Χρησιμοποιήθηκε το εργοταξιακό Unimog.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ