Θεσσαλονίκη: Χάθηκαν 83 σφραγίδες αντιπροσώπων-Στον Εισαγγελέα οι παρατάξεις

Θεσσαλονίκη: Χάθηκαν 83 σφραγίδες αντιπροσώπων-Στον Εισαγγελέα οι παρατάξεις

Το περίεργο περιστατικό επιβεβάιωσε ο γενικός γραμματέας του δήμου Παύλου Μελά.
 
”Εξαφανίστηκαν” περισσότερες από 80 σφραγίδες δικαστικών αντιπροσώπων ,μαζί με εκλογικό υλικό στον δήμο Παύλου Μελά, δημιουργώντας αναστάτωση για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας. 
 
Ο συγκεκριμένος αριθμός σφραγίδων ο οποίος βρίσκεται σε χέρια αγνώστων αντιστοιχεί στο 1/3 των εκλογικών τμημάτων του δήμου Παύλου Μελά και εκφράζονται φόβοι ότι αυτές ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν κατά την εκλογική διαδικασία.
 
«Ερωτηματικό προκαλεί το γεγονός ότι αν και η διοίκηση γνώριζε για το γεγονός από την Πέμπτη, δεν ενημέρωσε τις παρατάξεις νωρίτερα. Αντίθετα μάθαμε για το περιστατικό μέσα από διαρροές το βράδυ του Σαββάτου» δήλωσε ο πρώην αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεληγιάννης.
 
Με αφορμό το περιστατικό, τρεις υποψήφοι δήμαρχοι, ο Δημήτρης Δεληγιάννης, η Σίσσυ Φραγκοπούλου και ο Άρης Ιακωβίδης υπέβαλλαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στο ΑΤ Παύλου Μελά, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης, ενημέρωση την Εισαγγελία για το θέμα.
 
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το τμήμα ασφαλείας Παύλου Μελά: Oι σφραγίδες αντικαταστάθηκαν εντός της ημέρας.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως