{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικος στολισμός στα Νοσοκομεία της πόλης

 

Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικος στολισμός στα Νοσοκομεία της πόληςΧριστουγεννιάτικος στολισμός σε Παπαγεωργίου, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, 424

Νότα χαράς και αισιοδοξίας φιλοδοξεί να προσφέρει ο εορταστικός διάκοσμος που διαμορφώθηκε στο κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με το στολισμένο δέντρο να δίνει ήδη... άρωμα Χριστουγέννων σε εργαζόμενους και ασθενείς.
Ευχή και ελπίδα, ο φετινός στολισμός να συμβάλλει στη δημιουργία του εορταστικού κλίματος που τόσο έχουν ανάγκη όλοι, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, με τους επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Θερμές ευχαριστίες στους εργαζόμενους που συμμετείχαν στη δημιουργία της γιορτινής ατμόσφαιρας, καθώς και στην εταιρία IFS Ipirotiki Facility Services S.A. για τη δική της συμβολή.

Άρωμα Χριστουγέννων από σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και στο Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ καθώς ένα έλατο ύψους 10 μέτρων από τον Ταξιάρχη της Χαλκιδικής, κοσμεί τον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου, χαρίζοντας μία δόση αισιοδοξίας σε νοσηλευόμενους και προσωπικό που το αντικρίζουν. Εκτός από το δέντρο που τοποθέτησε συνεργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης θα μπουν και λαμπάκια  στην πρόσοψη του νοσοκομείου.

Την προηγούμενη μέρα, χριστουγεννιάτικος διάκοσμος τοποθετήθηκε και στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, δίνοντας «χρώμα» πάνω στο «γκρίζο» που σκεπάζει τη Θεσσαλονίκη λόγω κορωνοϊού.

Χτες επίσης στόλισε το δικό τους χριστουγεννιάτικο δένδρο, το νοσηλευτικό προσωπικό του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.


 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ