{ Τελευταία νέα }

Θεσσαλονίκη: Υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου «World Explorer» στο λιμάνι της πόλης


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Θεσσαλονίκη: Υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου «World Explorer» στο λιμάνι της πόληςTo κρουαζιερόπλοιο «World Explorer» είναι το πρώτο πλοίο που προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη μετά την επανέναρξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, κατέπλευσε σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, το κρουαζιερόπλοιο «World Explorer», το οποίο είναι το πρώτο πλοίο που προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη μετά την επανέναρξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

Το «World Explorer», έδεσε στο λιμάνι στις 6.00 το πρωί ερχόμενο από Πειραιά, Βόλο, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόνησο και θα φύγει το απόγευμα στις 18.00 να πάει στη Θάσο.
Το «World Explorer» ανήκει σε πορτογαλική εταιρία, ναυπηγήθηκε το 219 στην Πορτογαλία και κάνει ίσως το πρώτο του ταξίδι.

Έχει 126 μέτρα μήκος και 42 μέτρα πλάτος, έχει 7 καταστρώματα, μόνο όμως τα 3 έχουν δωμάτια. Μπορεί να φιλοξενήσει από 125 - 200 άτομα και 138 άτομα πλήρωμα, έχει σημαία Μαδέρας και στοίχισε 70 εκατομμύρια ευρώ.

Η αποβίβαση/επιβίβαση των επιβατών πραγματοποιήθηκε ομαλά, με τη λήψη όλων των μέτρων ασφαλείας και την τήρηση των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων. Εκ μέρους της Διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε., ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής – Διευθύνων Σύμβουλος, Franco Nicola Cupolo υποδέχθηκε θερμά στο κτίριο Διοίκησης της εταιρείας, την εκπρόσωπο του κρουαζιερόπλοιου, όπου έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Λεζάντα φωτογραφίας:
Ο Διευθύνων Σύμβουλος - Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΛΘ Α.Ε., Franco Nicola Cupolo και η Chief Purser του κρουαζιερόπλοιου «World Explorer”, Timea Andrea Varo

 

 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ