Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ

Θεσσαλονίκη: Αφαίρεσαν καμπάνα από ιδιωτικό εκκλησάκι!

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού. Δύο νέοι ηλικίας 26 και 20 ετών συνελήφθησαν για διάρρηξη οικίας, από την οποία αφαίρεσαν σώματα θέρμανσης και (1) καμπάνα από εκκλησάκι που υπάρχει στην αυλή!

Ειδικότερα,

Έπειτα από τη μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες σε βάρος έξι (6) συνολικά ατόμων για περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Θερμαϊκού, από το Φεβρουάριο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

Δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 26 και 20 ετών, για διάρρηξη οικίας, από την οποία αφαίρεσαν σώματα θέρμανσης και (1) καμπάνα από εκκλησάκι που υπάρχει στην αυλή.

Δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 38 και 30 ετών, για διάρρηξη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, από το οποίο αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, κάρτες ανάληψης Τραπεζών και διάφορα έγγραφα.

Δύο (2) ημεδαπών (γυναικών) ηλικίας 37 και 22 ετών, για κλοπή προϊόντων αξίας 80 €, με την μέθοδο της απασχόλησης από κατάστημα ψιλικών.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Θεσσαλονίκη 29 Αυγούστου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως