{ Τελευταία νέα }

Thessaloniki Demo Day από το OK!Thess - αριθμός ρεκόρ, θα γίνουν 120 συναντήσεις ανάμεσα σε επενδυτές και startups


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Thessaloniki Demo Day από το OK!Thess -  αριθμός ρεκόρ, θα γίνουν 120 συναντήσεις ανάμεσα σε επενδυτές και startups
Δωρεάν

Χώρος: OK!Thess
Κομοτηνής 2, 54655, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Τιμή: 0.00

Πότε: 19/03/2019
Ώρα έναρξης: 09:00

Πρόκειται για την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα συγκέντρωση εκπροσώπων Venture Capital funds και δικτύων επιχειρηματικών αγγέλων στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την πραγματοποίηση κατ? ιδίαν συναντήσεων με ομάδες του ελληνικού startup οικοσυστήματος.  
 
Τι είναι το Thessaloniki Demo Day
Τα Thessaloniki Demo Days είναι ειδικά events που διοργανώνονται από το OK!Thess για να επιτρέψουν τη δικτύωση μεταξύ νεοφυών επιχειρήσεων και επενδυτών κεφαλαίων επιχειρηματικού ρίσκου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.Το Demo-Day όμως δεν είναι απλώς ένας διαμεσολαβητής ανάμεσα στο κεφάλαιο και την καινοτομία. Σημαντικό ρόλο παίζει και μια συζήτηση στρογγυλής τράπεζας, που οργανώνεται στο πλαίσιό του ανάμεσα σε επενδυτές από τον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων και σε παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των οικοσυστημάτων σ αυτό τον χώρο. Στόχος είναι η σταδιακή μετάβαση, μέσα από την συνεργασία, σε μια πραγματικά ενιαία “τοπική” αγορά – αρκετά μεγάλη στο σύνολό της, ώστε να μπορούν οι μικρές επιχειρήσεις μας να την χρησιμοποιήσουν ως επαρκές εφαλτήριο για την παγκόσμια αγορά.
 
Μέσα στο 2018 διοργανώθηκαν τρία Demo Days στο OK!Thess: στις 20 Ιανουαρίου, 18 Μαιου και 23 Οκτωβρίου. Στα event αυτα συμμετείχαν 48 startups που έκαναν πάνω από 100 συναντήσεις με εκπροσώπους επενδυτικών σχημάτων, οι οποίες ακολουθήθηκαν από επενδύσεις ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ μέχρι σήμερα.

Τρίτη 19 Μαρτίου
Δεκαοκτώ επενδυτικοί οργανισμοί – από την Αθήνα μέχρι την Πράγα – και 40 καινοτόμες ομάδες – από την Κύπρο μέχρι την Σόφια – θα μαζευτούν την Τρίτη 19 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη στη μεγαλύτερη συνάντηση ανάμεσα σε επενδυτές και startups που έχει γίνει στην πόλη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 120 συναντήσεις ανάμεσα σε επενδυτές και καινοτόμες ομάδες.
 
Είναι το τέταρτο Demo-Day του OK!Thess και η επιτυχία των τριών πρώτων διαδόθηκε τόσο που ο αριθμός επενδυτών και startups εκτινάχθηκε, οι δε ομάδες που αναζητούν επενδύσεις ξεπέρασαν τα σύνορα της Θεσσαλονίκης αλλά και της Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συμμετοχή είναι περίπου τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τις προηγούμενες φορές.
 
Οι επενδυτές που συμμετέχουν
Μεταξύ αυτών που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους σε αυτή την διοργάνωση είναι εκπρόσωποι των παρακάτω επενδυτών (Venture Capital και επιχειρηματικοί άγγελοι) από την Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη:
 
BigPi (https://bigpi.vc/)  
Metavallon (https://metavallon.vc/)  
Velocity Partners (http://velocitypartners.vc/)  
Unifund (https://uni.fund/)   
VentureFriends (https://venturefriends.vc/)  
Startech Ventures (https://www.starttech.vc/)  
NBG Business Seeds (https://www.nbg.gr/en/nbgseeds)
Cross Border Angels (https://crossborderangels.com/)
Eleven Ventures (https://www.11.me/)
LAUNCHub (https://www.launchub.vc/)
CEO Angels Club (https://ceoclub.bg/angels/)
South Central Ventures (https://sc-ventures.com/)
Anthology Ventures (https://anthologyventures.com/)
Hellenic Business Angels Network (https://www.heban.gr/)
Adrion Business Angels Network (https://www.adrionban.gr/)
Marathon Venture Capital (https://marathon.vc)
Thermi Ventures (http://www.thermi-group.com/en/thermi-ventures/)
 
Οι επενδυτές αναζητούν ευκαιρίες σε ομάδες αρχικού σταδίου και σε ευρύ φάσμα επιχειρηματικών μοντέλων, από hardware μέχρι τεχνολογίες software και υπηρεσίες στους τομείς της υγείας, μεταφορών, ενέργειας, εμπορίου, παραγωγής, αγροδιατροφής, fintech, τουρισμού.
 
Info
Demo Day: 19 Μαρτίου 2019
Τηλ.επικοινωνίας 231331-7303

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___