Θεσσαλονίκη: Δωρεά 33.500 ευρώ στο Ιπποκράτειο από τα ζαχαροπλαστεία Τερκενλής

Θεσσαλονίκη Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και το Παιδορευματολογικό Τμήμα της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους, τα ζαχαροπλαστεία Τερκενλής, για τη δωρεά δύο σύγχρονων μηχανημάτων αξίας 33.500 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Α’ Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» και συγκεκριμένα το Παιδορευματολογικό Τμήμα εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Όμιλο «Τερκενλή» για την δωρεά δύο σύγχρονων μηχανημάτων, ενός ψηφιακού έγχρωμου υπερηχοτομογράφου HS40 Powered by CrystalLiveTM του Οίκου SΑMSUNG καθώς και ενός ψηφιακού τριχοειδοσκόπιου Inspectis CapiScope, System Basic συνολικής περίπου αξίας 33.500 ευρώ. Τα παραπάνω σύγχρονα μηχανήματα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του Παιδορευματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας.

Η προσφορά του Ομίλου «Τερκενλή» καταδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κοινωνία, στηρίζοντας την προσπάθεια του Παιδορευματολογικού Τμήματος για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους μικρούς μας ασθενείς με χρόνια παιδιατρικά ρευματικά νοσήματα.

Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

Λόγω της παραπάνω δωρεάς διοργανώνεται ευχαριστήρια εκδήλωση προς τον Όμιλο «Τερκενλή» την Τρίτη 21/11/2023 και ώρα 13:00 στο αμφιθέατρο της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής στο κτίριο Δ’ (4ος όροφος) του Νοσοκομείου.


Καλά Νέα 18.11.2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως