Θεσσαλονίκη: ΕΔΕ για τα αίτια θανάτου του πυροσβέστη

Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση εξέδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα για τον 55χρονο πυροσβέστη που πέθανε εν ώρα καθήκοντος το απόγευμα της Παρασκευής κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.


Θεσσαλονίκη: Πυροσβέστης πέθανε την ώρα κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Ωραιόκαστρο


Πρόκειται για τον Θωμά Παπαμάρκο, Πυροσβέστη Πενταετούς Υποχρέωσης και μέλος πληρώματος πυροσβεστικού οχήματος του 2ου Π.Σ. Θεσσαλονίκης, ο οποίος μαζί με άλλους πυροσβέστες συμμετείχε στην κατάσβεση φωτιάς σε ξερά χόρτα στη Συμμαχική Οδό. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

“Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Παπαμάρκος Θωμάς του Γρηγορίου, ετών 55, μέλος πληρώματος πυροσβεστικού οχήματος του 2ου Π.Σ. Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση”.


Φωτιά Πυρκαγιά Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως